inovacija

Nova generacija hladnjaka ima i tajnu moć - utječe na raspoloženje

LG
14.09.2022.
u 13:00

LG-ev hladnjak MoodUP s inovativnim vratima s LED panelima predstavlja nenadmašnu fleksibilnost u dizajnu interijera i nov način stvaranja moderne, integrirane kuhinje

LG Electronics (LG) predstavio je na sajmu IFA 2022 revolucionarni hladnjak MoodUP™ s vratima s LED panelima koji mijenjaju boju. Nakon nedavnog lansiranja kućanskih uređaja koji se neprestano razvijaju i nadograđuju te predstavljanja ultraelegantne kolekcije LG Objet, novim hladnjakom LG još jednom pokazuje da je u proizvodnji kućanskih uređaja spreman odgovoriti na nove trendove i stvarati ih. Jedinstveni MoodUP opremljen je LG-evim naprednim tehnologijama hlađenja i pametnim značajkama za veću svježinu hrane i praktičnost korištenja, a pruža i potpuno novo iskustvo u kuhinji živim bojama LED vrata i reprodukcijom glazbe putem ugrađenog zvučnika, sukladno osobnim ukusima i raspoloženjima korisnika.

Foto: LG

LG-ev hladnjak MoodUP s inovativnim vratima s LED panelima predstavlja nenadmašnu fleksibilnost u dizajnu interijera i nov način stvaranja moderne, integrirane kuhinje. S pomoću aplikacije LG ThinQ™ moguće je birati između 22 boje gornjih vrata i 19 boja donjih te tako promijeniti izgled hladnjaka i kuhinjsko okruženje. Izgled panela moguće je prilagoditi i odabirom atraktivnih tema kao što su Season, Place, Mood i Pop – Season obuhvaća tonove i nijanse prirode te predstavlja različita godišnja doba, dok Mood izaziva blagotvoran osjećaj zahvaljujući nježnim, umirujućim bojama.

Foto: LG

Osim zadivljujućih promjenjivih boja, novi LG-ev hladnjak donosi i izvrstan zvuk putem ugrađenog Bluetooth zvučnika koji se lako povezuje s pametnim telefonom, tabletom ili prijenosnim računalom. Tako korisnici mogu uskladiti svoje raspoloženje, trenutnu boju ili temu hladnjaka s pjesmama iz svojih omiljenih aplikacija za streamanje glazbe ili glazbene kolekcije u aplikaciji ThinQ. A dok zvučnik reproducira zvuk, LED paneli MoodUP-a mogu mijenjati boje u skladu s glazbom te učiniti vrijeme provedeno u kuhinji zabavnijim.

Foto: LG

Novi hladnjak odlikuje se i značajkama koje pojednostavljuju korištenje, poput praktičnih i živopisnih notifikacija. Kad senzor na vratima prepozna da je hladnjak predugo otvoren, panel na otvorenim vratima treperi te tako upozorava korisnika da je potrebno zatvoriti vrata kako bi se spriječili gubitak hladnog zraka i nepotrebna potrošnja energije. A kad senzori pokreta otkriju da se netko približava hladnjaku, oba panela trepere u znak dobrodošlice. Ljubiteljima noćnih zalogaja bit će pak lakše pronaći i otvoriti vrata bez paljenja svjetla budući da vrata zamrzivača jače svijetle tijekom noći.

Foto: LG

Kad su LED paneli isključeni, hladnjak MoodUP nudi kombinaciju boja Lux sive i Lux bijele za tradicionalniji izgled kuhinje. Elegantna, bezvremenska završna obrada pristaje uz svaki dekor i dočarava suptilan, prirodan kontrast.

Revolucionaran hladnjak ima i LG-ev čip za pametne kućanske uređaje On-Device AI koji omogućava poboljšanje i proširenje korisničkog iskustva značajkama kao što su unaprijeđeno prepoznavanje glasa te povezivost putem Wi-Fija i Bluetootha.

Foto: LG

„U LG-u uvijek pronalazimo nove i uzbudljive načine za podizanje razine korisničkog iskustva i ponosni smo što to ponovno činimo potpuno novim hladnjakom MoodUP“, izjavio je je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Taj jedinstveni hladnjak unosi boju, glazbu i praktičnost u kuhinju zajedno s LG-evim vrhunskim tehnologijama i inovativnim dizajnom te tako pokazuje našu stalnu predanost stvaranju boljeg života kod kuće.“

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije