Sajam

Nova Ambienta počinje sutra i nudi brojna dizajnerska iznenađenja

Ambienta
Davor Višnjić/PIXSELL
10.10.2017.
u 14:16

U sedam paviljona Zagrebačkog velesajma sajam će biti prezentiran kroz tematske cjeline

AMBIENTA, 44. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 11. do 15. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Ambienta je priča o ideji, dizajnu, arhitekturi i hrvatskoj proizvodnji. Svojim sadržajem i dalje se pozicionira kao najvažniji poslovni događaj drvne industrije u Hrvatskoj.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

U sedam paviljona Zagrebačkog velesajma sajam će biti prezentiran kroz tematske cjeline: AmbiDOM predstavlja sve vrste namještaja, kuhinja, kupaonica, parketa, vrata, prozora, dekora i doma; AmbiPRO donosi materijale, opremu i strojeve; AmbiENERGO predstavlja drvo u energetici; Ambienta drugu godinu zaredom predstavlja dizajnersku izlagačku cjelinu pod nazivom DESIGN ZONE koja je smještena u paviljone 7 i 7a.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Osim renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača namještaja i tvrtki koje se bave opremanjem interijera, poznatih svjetskih dizajnerskih brendova i dizajnerskih studija, u paviljonu 7a će se predstaviti i mladi dizajneri u izlagačkoj cjelini Ambienta Box. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a u petak, subotu i nedjelju do 20 sati. Ulaznice su 30 kn i 20 kn za učenike, studente i umirovljenike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije