UREĐENJE INTERIJERA

Nešto vam nedostaje? Evo 5 stvari koje mora imati svaka prostorija

stan Kijev
Andrew Avdeenko/Decoholic
16.01.2015.
u 13:30

Dobro uređena prostorija s osobnim štihom mora imati elemente kao što su umjetnina, dva ili više rasvjetnih tijela...

Čini li vam se da u nekoj prostoriji vašeg doma jednostavno nešto nedostaje, a ne znate što? Nudimo vam moguće odgovore!

Iako je svaka prostorija drugačija, kao i svačiji osobni ukus, bez obzira u kakvom stanu živjeli, postoji pet stvari bez kojih nijedna soba nije kompletna. Evo što izdvaja Apartment Therapy.

Komentara 5

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
03:06 17.01.2015.

Hrvatski grb?

DU
Deleted user
10:18 17.01.2015.

To vrijedi za vanjske stanove, kod nas... Susilica sa sudje, tepih ispred sudopera, kosara za kruh i pomogucnosti sto vise stvari vani, neka se vidi da imamo... Svi suvenirii sa putovanja, ne zaboravite rucni rad kao porodicno nasljedstvo , poneki goblen... Boje na svakom zidu...naravno, drugacije... Puno malih tegli sa cvijecem i puno malih slika , sporadicno povjesanih da daju dojam spontanosti...ako nemate deke sa lavovima i tigrovima, svakako ih nabavite...nije na odmet ni skrinja u hodniku ili barem na balkonu , jer zima je kod nas duga... Plocice u kupaoni sarene pa razlicite mustre... Nista bez sarenih zastora ...uz grb pasu i kriz i raspelo na vidljivom mjestu (vjera je u srcu i na djelu)... A ovi sa puno vise novaca sve ovo vanjsko su negdje vidjeli, ali s obzirom na novopecene bogatase, kupe sve skupo i prvorazredno i onda se odaju detaljima iz prvog dijela jer nisu odrasli sa lijepim stvarima i kulturim zivljenja , pa vidomo samo novac bez duse i stila...i nije me briga za minuse...ja nemam problema sa uredjenjem stana.

CI
cinkvici
13:39 17.01.2015.

A fotka dragog Franje? ili Josipa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije