korisno

Nemate klimu? Evo kako dom rashladiti i "skinuti" par stupnjeva

Lesnina
14.06.2022.
u 10:11

Zavjese će vas sakriti od pogleda i direktnih sunčevih zraka, a ujedno pružiti savršeno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave u hladu

Živa u termometru prikazuje sve više temperature, ali prave nesnosne vrućine nas tek očekuju. Vikendima sve više bježimo na morsku obalu u potrazi za osvježenjem kako bi se maknuli s vrućeg gradskog asfalta. Kako ljeto bez obzira jesmo li na moru ili u gradu zna biti nepodnošljivo, potrebno je pripremiti se za predstojeće vruće ljetne mjesece.

Foto: Lesnina

Uz par korisnih savjeta vrlo je lako unijeti svježinu u svoj interijer, ali i eksterijer. Na jednostavan i moderan način moguće je sakriti se od jakih sunčanih zraka, a dugačke i prozračne zavjese poslužit će svrsi. Osim klasičnih, u interijeru savršeno rješenje su rolo zavjese. Odlična zaštita od sunca koja ujedno i regulira propuštanje dnevnog svjetla kako bi ipak mogli uživati u lijepom vremenu.

Foto: Lesnina

Ako ste sretnici i posjedujete pergolu u svom vrtu, pomoću zavjesa moguće je stvoriti pravi mali ljetni kutak. Zavjese će vas sakriti od pogleda i direktnih sunčevih zraka, a ujedno pružiti savršeno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave u hladu ili za ugodno druženje na otvorenom. Kako bi ovo postalo stvarnost u Lesnina trgovinama do 29.6.2022. očekuje vas popust do 20% na gotove zavjese i karniše.

Foto: Lesnina

Drugi način kako ohladiti dom svakako je ventilator. Današnji ventilatori imaju bezbroj prednosti i mogućnosti kao što su timer, daljinsko upravljanje, upravljanje pametnim uređajima i noćni način rada.

Foto: Lesnina

Stropni ventilatori osim što će brzo ohladiti prostor zbog svog efektnog izgleda dat će prostoru zanimljiv touch. U trajanju je do 30.06. popust do 15% na sve ventilatore, stoga idealno je vrijeme da nabavite svoj ventilator za vruće dane.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije