Usluge stručnjaka

Nemate ideju za uređenje doma? Naručite idejno rješenje e-mailom

Nemate ideju za uređenje doma? Naručite idejno rješenje e-mailom
Robert Anić/PIXSELL
04.01.2013.
u 08:45

Kako do idealne kuhinje, spavaće ili dječje sobe za malo novca...

Kupili ste novi stan ili želite udahnuti svježinu svom “starom” domu, a nemate ni ideju ni puno novca na računu.
Dizajneri interijera odlučili su tim problemima doskočiti nudeći e-mail savjetovanje. Ono što trebate učiniti jest poslati svoje želje i dimenzije prostora i za nekoliko dana na vaše računalo stići će detaljna razrada traženog.

Cijene takvog savjetovanja znatno su niže neko kada stručnjak “izlazi na teren”. Želite li, primjerice, rješenje za kuhinju, idejna skica prostora u nekoliko varijanti, s ucrtanim prijedlozima namještaja (i cijenama), prijedlog obrade zidova, prijedlog odabira boja, podova, vrste zavjesa te prijedlog rasvjete stajat će vas 2500 kuna.

Isto toliko izdvojit ćete tražite li rješenje za kupaonicu. Uređenje dnevnog boravka nešto je povoljnije i stoji dvije tisuće kuna. Razrade hodnika, garderobe i/ili stubišta u detalje platit ćete, ovisno o prostoru, zahtjevima i dimenzijama od petsto do 1100 kuna.
Dakako, nakon što dobijete željenu skicu, suradnju s nekim od studija za uređenje doma možete nastaviti i uživo ili se zadržati na elektronskoj komunikaciji.

NE PROPUSTITE: Počele rasprodaje! Vrijeme je za kupnju kuhinje i detalja za dom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije