KOLEKCIJA HONEYCOMB

Nema predaha za Anu Tevšić: pogledajte njezin novi 'izum'

ana tevšić podlošci honeycomb
Foto: Promo fotografije
1/5
07.08.2015.
u 09:45

Kako je veliki ljubitelj prirode, kuhanja i druženja uz hranu s prijateljima, poznata dizajnerica kreirala je ovaj puta praktičan kućanski gadget

Podloške za posude s hranom i pićem – čaše, šalice, lonce ili vrčeve – volimo 'zaboraviti' prilikom serviranja, no ipak ih upotrebljavamo zbog njihove glavne funkcije – zaštite radne plohe kuhinje ili stola.

Da nam to izbjegavanje i neoprez ipak ne prijeđu u naviku, pomažu nam ‘dizajnerski’ trikovi – atraktivni i zanimljivo estetski oblikovani podlošci poput ovih Ane Tevšić, naše poznate i nagrađivane mlade produkt dizajnerice koja je prošle godine u centru Zagreba otvorila i dućan sa svojim radovima.

Sada je riječ o Honeycombu, keramičkim podlošcima koji svojim geometrijskim oblicima odsjećaju na pčelinje saće. Kako nam je rekla poznata dizajnerica, ovakav oblik inspiriran je prije svega prirodom, ali i ljudima koji rade, kuhaju i vole druženja uz jelo, baš kao što je i Ana sama.

Foto: Promo fotografije

- Priroda mi je neiscrpna inspiracija, a košnica i pčele su mi oduvijek bile zanimljive, a pčele dobro opisuju ovakve ljude – objašnjava Ana koja zbog ljubav prema kuhanju i hrani često svoja rješenja traži vezano uz kuhanje i serviranje hrane.

Šestodijelni set podložaka različite veličine zajedno tvori veliki uzorak košnice - veliki (plavi), srednji (ružičasti) i četiri mala zelena podloška, a usto je vrlo jednostavan za održavanje i može se brisati vlažnom krpom. Također, može se koristiti za serviranje kompletnog obroka ili samo za ugodno ispijanje kave udvoje. Idealan je za ugostiteljske objekte koji serviraju hranu i pića zato što jedan set može biti iskorišten na čak tri stola istovremeno.

Foto: Promo fotografije

Ideja za Honeycomb podloške dugo je sazrijevala, a za samu izradu i realizaciju dizajnerici je trebalo 30 dana.

- Često imam više ideja paralelno, no onda je samo pitanje za koju ću se odlučiti i kojim redom ih krećem realizirati. Honeycomb je uvod u novu jesensku kolekciju koju ću predstaviti u rujnu - otkriva Ana. Novi radovi bit će svojevrsni nastavak njezine suradnje s Cartoon Network kućom - to je dugoročan projekt. Ovaj puta to će biti kolekcija inspirirana crtićem Dexter's Laboratory.

- Jako su zadovoljni kvalitetom proizvoda, na što sam posebno ponosna. Svi proizvodi koje radimo su limitrana kolekcija, zbog čega je posebno važno kako su proizvodi izvedeni i zadovoljavaju li visoke kriterije - kaže dizajnerica.

>>Zašto su na stoliću za šminkanje Ane Tevšić ogledala razlomljena?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije