Jesenski plodovi

Nekima dekoracija za Halloween nekima super detalj u domu

Zara Home
31.10.2022.
u 06:00

Različitih veličina, oblika i boja, bundeve mogu biti odlična dekoracija na stolu, u kuhinji, na policama u dnevnom boravku...

Iako se kod nas na Halloween gleda kao na američki običaj kojem ne treba pridavati pažnju, bundeve, koje se vezuju uz taj običaj, odličan su dekorativni element u domu.

Foto: Zara Home, 359 kn

Naravno, to ne znači da morate izrezivati strašne bundeve, iako je djeci to fora, već da ove plodove prirode možete izvrsno ukomponirati u jesensku postavu svog doma.

Foto: Zara Home, 359 kn

Različitih veličina, oblika i boja, bundeve mogu biti odlična dekoracija na stolu, u kuhinji, na policama u dnevnom boravku. Posebno efektno izgledaju kada ih se kombinira s ostalim jesenskim plodovima.

Foto: Zara Home, 359 kn

Želite li ih što dulje sačuvati ne izlažite ih pretoploj temperaturi i pobrinite se da su uvijek na suhom mjestu.

Foto: Zara Home, 359 kn

Foto: Zara Home, 359 kn

Foto: Zara Home, 359 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije