Puno stila

Neka ovog Uskrsa vaš dom bude najljepši, i to za malo novca

Foto: H&M Home
1/10
15.04.2019.
u 12:21

Boje su ove sezone nježne, u pravilu pastelne, s pokojim jakom naglaskom u tipičnim uskrsnim bojama - žutoj i zelenoj. Naglasak je, dakako, na stolu, odnsono njegovoj dekoraciji

Ulaskom u Veliki tjedan počinju intenzivne pripreme za Uskrs. Ako ove godine, osim blagdanskim specijalitetima, obitelj i drage goste želite impresionirati i dekoracijama donosimo vam pregled ovosezonskih trendova, ali i odlične ideje koje lako, i uz malo novca, možete preslikati u svoj dom.

Foto: H&M Home

Boje su ove sezone nježne, u pravilu pastelne, s pokojim jakom naglaskom u tipičnim uskrsnim bojama - žutoj i zelenoj. Naglasak je, dakako, na stolu, odnsono njegovoj dekoraciji, a glavna zvijezda ovog puta nisu tekstili već posuđe koje je vrlo upečatljivo zahvaljujući ukrasima i zlatnim detaljima.

Foto: H&M Home

Cijelu priču zaokružuju raskošne čaše i još raskošniji pribor za jelo. Dakako, važnu ulogu imaju dekoracije, prije svega vaze, koej je najbolje ukrasiti sezonskim rezanim cvjećem.

Foto: H&M Home

Osim za stolom, poželjno je u uskrsnom tonu ukrasiti i druge prostorije doma, prije svega dnevni boravak, koji će dobro podnijeti raskošnije i veće dekoracije poput ukrasnih vjenčića, košara i drugih uskrsnih motiva.

Foto: H&M Home

Ako pak i u spavaću sobu želite pustiti proljetno-blagdanski duh, nećete pogrijšii odaberete li prozračne materijale, natruhe boje i zlatne detalje. Cijelu priču zaokružite mirisnim svijećama koje, osim što šire fini miris, i lijepo izgledaju...

Foto: Zara Home, 359 kn

Zara Home ove sezone sva je u bijelim tonovima koji su razigrani pastelnim naglascima dok u H&M Home za ovaj Uskrs predlažu raskošan stol na kojem je pretjerivanje dobro došlo. U dekoracijama, dakako!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije