Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Neka ovog Uskrsa vaš dom bude najljepši, i to za malo novca

Boje su ove sezone nježne, u pravilu pastelne, s pokojim jakom naglaskom u tipičnim uskrsnim bojama - žutoj i zelenoj. Naglasak je, dakako, na stolu, odnsono njegovoj dekoraciji
15. travnja 2019. u 12:21 0 komentara 322 prikaza
Foto: H&M Home
Pogledajte galeriju 1/10

Ulaskom u Veliki tjedan počinju intenzivne pripreme za Uskrs. Ako ove godine, osim blagdanskim specijalitetima, obitelj i drage goste želite impresionirati i dekoracijama donosimo vam pregled ovosezonskih trendova, ali i odlične ideje koje lako, i uz malo novca, možete preslikati u svoj dom.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Boje su ove sezone nježne, u pravilu pastelne, s pokojim jakom naglaskom u tipičnim uskrsnim bojama - žutoj i zelenoj. Naglasak je, dakako, na stolu, odnsono njegovoj dekoraciji, a glavna zvijezda ovog puta nisu tekstili već posuđe koje je vrlo upečatljivo zahvaljujući ukrasima i zlatnim detaljima.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Cijelu priču zaokružuju raskošne čaše i još raskošniji pribor za jelo. Dakako, važnu ulogu imaju dekoracije, prije svega vaze, koej je najbolje ukrasiti sezonskim rezanim cvjećem.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Osim za stolom, poželjno je u uskrsnom tonu ukrasiti i druge prostorije doma, prije svega dnevni boravak, koji će dobro podnijeti raskošnije i veće dekoracije poput ukrasnih vjenčića, košara i drugih uskrsnih motiva.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Ako pak i u spavaću sobu želite pustiti proljetno-blagdanski duh, nećete pogrijšii odaberete li prozračne materijale, natruhe boje i zlatne detalje. Cijelu priču zaokružite mirisnim svijećama koje, osim što šire fini miris, i lijepo izgledaju...

 | Autor : Zara Home, 359 kn Foto: Zara Home, 359 kn

Zara Home ove sezone sva je u bijelim tonovima koji su razigrani pastelnim naglascima dok u H&M Home za ovaj Uskrs predlažu raskošan stol na kojem je pretjerivanje dobro došlo. U dekoracijama, dakako!

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.