uređenje interijera

Ne znate kako boju godine uklopiti u dom? Imamo fantastične prijedloge

Lesnina
21.02.2023.
u 10:55

Viva Magenta idealna je boja za kreativno uređenje interijera. Moćna je i odvažna i kao takva u životni prostor unosi optimizam i energičnost

Prema Pantoneu, živahna Viva Magenta je boja 2023. Boja je to koja je – optimistična grimizno-crvena. Ona zrači poletom i snagom i nalazi svoje korijene u prirodi, djeluje hrabro i neustrašivo, živahno i veselo. Viva Magenta idealna je boja za kreativno uređenje interijera. Moćna je i odvažna i kao takva u životni prostor unosi optimizam i energičnost. Lesnina prodajni centri slijede trendove i donose inspiraciju kako uklopiti Viva Magentu u prostorije doma.

Foto: Lesnina

Kao vrlo nekonvencionalna nijansa, Viva Magenta je izvrstan balans između toplog i hladnog. To je boja koja savršeno funkcionira kao statement detalj u prostoru i koja izvrsno „razbija“ monotoniju prostora i neutralne tonove.

Foto: Lesnina

Primjerice, veće komade namještaja, poput fotelja, sofe, trosjeda i stolica, za stvaranje odvažnog i upečatljivog dojma prostorije. Veći komadi namještaja u Viva Magenta boji dobro se mogu uklopiti u prostorije poput dnevnog boravka, hodnika ili spavaće sobe. Nedvojbeno je da će time prostor postati prozračniji i atraktivniji.

Foto: Lesnina

Želite li ovu boju dozirati umjereno i poigrati se detaljima u Viva Magenta boji, odaberite predmete poput ukrasnih jastuka, dekoracija, zavjesa, deka, svjetiljki, tepiha i slično. Osim što će pridonijeti promjeni prostora, manji predmeti u Viva Magenta boji prostoru će dati toplinu, a po želji se uvijek mogu i premještati unutar raznih prostorija čime će dojam interijera učiniti još dinamičnijim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije