Popusti u trgovinama

Ne propustite! Akcije, sniženja, noviteti... za uređenje doma

Ne propustite! Akcije, sniženja, noviteti... za uređenje doma
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
07.12.2012.
u 19:15

Posebna božićna ponuda u tijeku je u većini zagrebačkih trgovina

U trgovinama Posteljina.hr u tijeku je popust od 50 posto na odabrane artikle. Iz bogate ponude tekstila za dom, ali i opreme za kupaonice i druge prostorije u domovima, u pola cijene mogu se naći zanimljive posteljine, ručnici i drugi predmeti. Trgovine Posteljina.hr nalaze se u Avenue Mallu, Arena Centru, City Centeru one East i West te Westgateu.

Pomagala za kuhinju iz Home Sweet Homea

Trgovine Home Sweet Home s raznim artiklima za uljepšavanje doma nude i širok izbor atraktivnih pomagala za kuhinju kao što su komplet za otvaranje vina po cijeni od 145,90 kuna, dizajnerski mlinac za sol i papar, za koji je potrebno izdvojiti 249,90 kuna te set od četiri komada atraktivnih prstena za pridržavanje salvete po cijeni od 119,90 kuna.

Božićno sniženje nadmadraca u trgovini Dormeo

Posebna božićna ponuda u tijeku je u trgovinama Dormeo do 15. prosinca. Po dosadašnjoj cijeni nadmadraca Renew od 695 kuna u trajanju akcije ili do isteka zaliha moguće je kupiti čak tri proizvoda. Paket, osim navedenog nadmadraca, sadrži i anatomski jastuk Memosan te pokrivač Sienna. Proizvodi su dostupni i u trgovini Dormeo u Arena Centru.

Noviteti u ponudi za uređenje prostora

Lanac trgovina s kućnim potrepštinama Offertisima svoju je ponudu potkraj studenog obogatio blagdanskim ukrasima, vazama, svijećnjacima u prigodnim bojama i drugim ukrasnim artiklima po povoljnim cijenama.

Svakog dana po novo iznenađenje kupcima

Centar Emmezeta tijekom adventa donosi posebnu nagradnu igru. Svakog dana odabrani artikl iz asortimana je snižen, a svaki njegov kupac može sudjelovati u nagradnoj igri, u kojoj može osvojiti drugi artikl za uređenje doma.

Radijatorima i umjetnim drvcima snižene cijene

Trgovina Bricostore s asortimanom za vrt i dom do 9. prosinca donosi posebne cijene na odabrane artikle. Tako se po cijeni od 299 kuna može kupiti uljni sobni radijator, dok je za 99,99 kuna moguće dom ukrasiti umjetnim drvcem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije