RADIONICA U PEVECU

Naučite umatati i aranžirati darove na ljepši i originalniji način

crvena boja blagdani
Foto: Thinkstock
18.12.2015.
u 17:06

Provedite zabavno subotnje jutro i dođite sutra 19. prosinca u centar Pevec u Sesvetama i uz vodstvo Svjetlane Todorović besplatno naučite umatati poklone

Prezentacija je vrlo važna u svakoj situaciji, pa tako i prilikom darivanja te može i skroman poklon učiniti posebnijim. Ponekad smo toliko zadivljeni maštovito upakiranim poklonima koje dobijemo da nam je pomalo žao što ih moramo otvoriti i pogledati svoj dar.

Naravno da ćemo poklon uvijek raspakirati i to bez odgađanja, kako bismo izrazili poštovanje darivatelju, ali također neće biti grijeh ako budemo iskreni i odamo mu da smo zbog ljepote ambalaže bili u dvojbi otvoriti ga ili ne. Jer, darivatelj će to također shvatiti kao kompliment. Tim više ako ga je sam umatao i aranžirao zanimljivim i efektnim detaljima.

Foto: pixabay

Poklone doista nije komplicirano omotati ukrasnim papirom i vrpcom, uskladiti im boje i uzorke, no ako želite biti u tome drugačiji i posebni, tada ćete morati uložiti dodatni trud i maštu te se educirati. Lijepa boja ili pak mašna u trendi tonu nisu dovoljni da bi vaši darovi bili posebno umotani i izazvali pažnju.

Ako želite svladati umijeće pakiranja poklona baš netom prije blagdana, uputite se ovu subotu, 19. prosinca na Pevecovu, treću po redu kreativnu radionicu u sklopu Božićnog sajma, koja je ovaj put posvećena zamatanju poklona.

Foto: pixabay

Voditeljica besplatne radionice u Pevecu u Sesvetama bit će pejzažna arhitektica i vlasnica cvjetnog salona Arkadija Svjetlana Todorović i u vremenu od 10 do 11 sati svima zainteresiranima će korak po korak pokazati kako maštovito upakirati blagdanske darove za naše najmilije.

>>Još stignete napraviti prekrasan božićni aranžman

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije