uređenje interijera

Najveći i najpraktičniji vodič za izbor idealnih zavjesa za baš svaku prostoriju u domu

H&M Home
30.01.2024.
u 06:00

Ako ste u potrazi za zavjesama, prije same kupnje proučite našu listu univerzalnih savjeta koji će vam pomoći pri izboru

Svaka soba ima specifične potrebe za zavjesama, stoga pri izboru valja biti oprezan. Ako ste u potrazi za zavjesama, prije same kupnje proučite našu listu univerzalnih savjeta koji će vam pomoći pri izboru.

Foto: H&M Home

Zavjese za zamračivanje, popularni dekori, vrlo su učinkovite u blokiranju vanjskih izvora svjetlosti, što ih čini idealnim za spavaće sobe ili bilo koje prostorije u kojima želite stvoriti tamnu i spokojnu atmosferu. Pri kupnji pazite da zavjese za zamračivanje imaju zasebnu podstavu za zatamnjivanje postavljenu iza prednje tkanine. To čini zavjesu prekrasnom, dajući joj lijepo padajući, luksuzniji, visokokvalitetan izgled i dojam.

Foto: H&M Home

Bez obzira na stil uređenja, prozirne zavjese savršeno se uklapaju. Njihova sposobnost da pruže privatnost, a istovremeno dopuštaju da u prostoriju uđe puno prirodne svjetlosti, čini ih izvrsnim izborom za svaki prostor. Kad govorimo o ovom tipu zavjesna dolaze u zaista bezbroj vrsta i oblika - od vrlo tankih i prozirnih zavjesa — savršenih za postavljanje iza zavjesa za zamračivanje za izgled hotelskog stila — do poluprozirnih zavjesa u elegantnoj mješavini platna.

Foto: H&M Home

Ako su vaš izbor lanene zavjese dobro je znati da prilično dobro skrivaju prostor od znatiželjnih pogleda, čak i ako odaberete svijetle varijante i čak ako unutra gori svjetlo. S obzirom na prirodnu izdržljivost materijala, ovaj izbor zavjesa izdržat će test vremena. Možete birati između stopostotnog lana i mješavine s pamukom.

Foto: H&M Home

Rolo zavjese popularne su jer su prkatične i pristaju većini prostorija. Za elegantniji izgled, postavite tiplu kroz donji kanal kako bi zavjesa zadržala oblik kada se smota.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije