Hit mjesto

Najpopularniji bazen Instagrama ima predivni trogirski Brown Beach House

06.11.2017.
u 08:30

Pohvale koje se broje - Luxury Travel Advisor nahvalio je Brown Beach House i zbog odlične pozicije i zbog sjajnog dizajna

Brown Beach House – trogirski hotel ove je godine bio prava zvijezda društvenih mreža. Domaći, a i strani celebrityji nisu propustili priliku slikati se u ovom predivnom hotelu koji je, zahvaljujući takvoj reklami, ali vrhunskoj usluzi i zanimljivom dizajnu, postao pravo hit-mjesto.

Hotel je smješten u srcu Trogira, ima 42 dizajnerska apartmana, pripadajući restoran i bar te, dakako, plažu. No ono po čemu je ovaj hotel najprepoznatljiviji raskošni je bazen s velikim sunčalištem. Kada gledamo s pozicije arhitekture, priča Brown Beach House hotela posebno je zanimljiva.

Naime, riječ je o staroj zgradi tvornice duhana i pri uređenju su zadržani brojni originalni dijelovi što cijelom hotelu daje romantičan duh prošlosti... Vlasnicima, grupaciji Brown Hotels, bilo je bitno napraviti moderan hotel koji omogućuje potpun odmor od užurbane svakodnevice pa je tu i posebno osmišljen spa-kutak. No prije svega se pri uređenju interijera vodilo računa da prostor bude ugodan, udoban, atraktivan, ali ni na koji način napadan. Iako hotelom dominiraju dizajnerski komadi namještaja i svaka soba ima svoju priču, osnovna nit vodilja bila je postići opuštajuću atmosferu. Posebna je pažnja posvećena detaljima – ostavljene su stare drvene grede, na pod je postavljen vrhunski parket, stolci su lajtmotiv ovog hotela i ima ih svih vrsta i veličina. To ne čudi znamo li da dizajn hotela potpisuje slavni amsterdamski arhitekt Saar Zafrir – veliki zaljubljenik upravo u stolce i druge detalje koji prostoru nenametljivo i funkcionalno daju atraktivnost i atmosferu. Naravno, ništa ne bi moglo proći bez palmi koje su strateški raspoređene kako bi pojačale dojam opuštenosti.

Kako je riječ o sjajnoj poziciji, tik uz more, naravno da je pogled jedan od aduta ovoga boutique hotela koji je u vrlo kratkom vremenu postao hit-destinacija pa ne čudi da ga ljudi sve više prepoznaju i kao mjesto za organizaciju vjenčanja, raznih proslava, evenata ili pak za medeni mjesec. 
A za kraj smo ostavili tu sjajnu zvijezdu hotela – veličanstveni bazen koji gleda na more i oduševljava mozaikom.

Uz njega su smješteni veliko sunčalište i bar pa ne čudi da je upravo bazen glavna zvijezda Instagrama – ovog ljeta svi koji drže do sebe morali su se ovjekovječiti u najtraženijem bazenu Lijepe Naše!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije