Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Najmoćnija pegla stigla je u Hrvatsku

Dizajn uređaja Pro Express Ultimate iznimno je moderan, naglašen različitim vizualnim motivima (ovisno o modelu) koji se protežu uzduž postolja uređaja
14. rujna 2018. u 11:02 0 komentara 182 prikaza

Za one koji žele savršeno izglačano rublje za svoju obitelj, no pritom žele pojednostaviti glačanje kako bi si olakšali život, odlična je vijest da je na domaću scenz stigla Tefalova parna postaja - Pro Express Ultimate. Kombinirajući izvanrednu tehnologiju i dizajn, ovaj generator pare nove generacije sposoban je pružiti besprijekorne rezultate u rekordnom vremenu.

 | Autor :

Dolazi uz impresivnu snagu pare od 8 bara. U načinu „boost”(„povećanje količine pare”) izlaz pare doseže 180 g/minuti zahvaljujući tehnologiji Ultimate Steam što omogućuje vlažniju i stoga učinkovitiju paru. Ova je funkcija poput šeste brzine, iz postolja uređaja, te zaista opušta vlakna rublja i omogućuje lako glačanje najtvrdokornijih nabora, kao i najdebljih tekstila, poput popluna ili trapera. A zahvaljujući XL spremniku za vodu od 1,9 l omogućuje dugotrajno glačanje – do 3,5 sata u ekološkom načinu – bez potrebe za ponovnim punjenjem. Kako bi se održala trajna učinkovitost generatora pare, no u isto vrijeme i zaštitila kvaliteta rublja, ovo glačalo opremljeno je sustavom dvostruke zaštite: sakupljačem kamenca i prilagodbom temeperature tkanini koju se glača.

 | Autor :

Dizajn uređaja Pro Express Ultimate iznimno je moderan, naglašen različitim vizualnim motivima (ovisno o modelu) koji se protežu uzduž postolja uređaja. Uglađeno, lako i jednostavno za rukovanje, glačalo parne postaje pojačava dojam glatkoće. Generator pare posjeduje i značajku „Lock System” („Zaključavanje sustava”), koja zaključava sustav u postolju, tako da se uređaj može posve sigurno pomicati. Jedina stavka koja bi mogla zadati glavobolju jest cijena od 2.899,00 kuna.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.