Odbrojavanje

Najljepši domaći blagdanski izlozi

16.12.2017.
u 07:42

Pogledajte koji izlozi su oduševili prolaznike i postali omiljena kulisa za fotografiranje

U svijetu, prije svega u New Yorku, već desteljećima blagdansko je vrijeme, između ostalog, natjecanje među najvećim robnim kućama koja će imati veći, raskošniji, glamurozniji božićni izlog. Potpisuju ih najveći umjetnici našeg doba i njihove slike obilaze svijet.

Ove godine, na naše oduševljenje, trend se preselio i na domaće izloge. Priču je, dakako, započeo Saša Šekoranja čiji je blagdanski izlog oduševio prolaznike i ubrzo je postao najfotografiraniji izlog, odnosno genijalna kulisa za instagram postove.

Slična sudbina zadesila je trgovinu Borboleta, čiji blagdanski izlog također potpisuje Šekoranja, a koji neodoljivo podjeća na najljepše božićne bajke.

Zagrebačka parfumerija Martimex pak ima neodoljiv parfemski kutak u božićnim tonovima u kojem ćete se definitivno razgaliti, a čak i ako ne kupite novi miris, imat ćete sjajnu kulisu za blagdansku fotku.

Zagrebački luksuzni butik Maria Store, svoje božićne boje pak takuđer duguje Šekoranji, koji je, ponovno, uspio napraviti čudesne izloge, kao stvorene za slikanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije