Novo

Najljepša ljetna kolekcija za dječje sobe

Zara Home
29.05.2018.
u 10:59

Blogerica Emily Slotte i Zara Home oduševili izborom prirodnih materijala

Svjetski poznata blogerica Emily Slotte i Zara Home udružili su snage i za proljeće i ljeto izbacili su zajedničku kolekciju opreme i dodataka za dom namijenjenu djeci pod imenom Day Dreaming.

Foto: Zara Home, 359 kn

Kolekcija je u nježnim pastelnim tonovima, izrađena je od prirodnih materijala, a s obzirom na to da je prilagođena djeci, ima nekoliko elemenata koji će ih lako odvesti u svijet mašte i bajki. Posebno atraktivan prenosivi je baldahin u nježnoružičastoj boji kojim će se oduševiti djevojčice i njihove majke, naravno, dok je blogerica dječacima namijenila šator koji se može, prema potrebi, seliti i na otvoreno.

Foto: Zara Home, 359 kn

Cijela priča zaokružena je neodoljivim plišancima, mekim pidžamama, papučicama, kompletima za kupanje – od ogrtača, preko ručnika sve do donjeg rublja. Dakako, tu je i posteljina u nježnim ružičastim i plavim tonovima, podcrtana mornarskim, ljetnim štihom, kao i detalji za dom koji su ujedno i praktični poput lampi, stolića...Nova kolekcija došla je na police trgovina, a može se nabaviti i u web-shopu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije