Hit destinacija

Najljepša kupaonica na svijetu skrivena je ispod vode!

21.06.2018.
u 15:27

Kompletna vila je u staklu pa ćete tako moći spavati dok gledate sve moguće vrsta riba ili se tuširati uz najposebnijoj kupaonici na svijetu

Originalno arhitektonsko rješenje plutajućih kuća s etažama koje idu čak pod vodu skriveno iza imena Floating Seahorse iduće godine osvanut će u sklopu novog resorta naziva "The Heart of Europe"  u Dubaiju.

Projekt je predstavilo nekoliko arhitektonskih studija koji na njemu rade, a mogu se pohvaliti time da iza sebe ostavljaju nešto stvarno revolucionarno. 

Kompletna vila  je u staklu pa ćete tako moći spavati dok gledate sve moguće vrsta riba ili se tuširati uz najposebnijoj kupaonici na svijetu.

Foto: Promo

Uz to, vile će biti napravljene u skladu s najvišim održivim i ekološkim standardima te štedjeti do 70% energije u odnosu na prosječna kućanstva. Ovaj luksuz će neki budući vlasnici platiti oko 2,5 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije