NE PROPUSTITE

Najbolji proizvodi za vrhunske kuhare po super cijenama

kuhinja rasvjeta
Foto: Thinkstock
13.11.2014.
u 10:29

Iz ponude Mondo.hr-a izdvajamo najpopularnije kuhinjske artikle

Kuhinja je mjesto kojem, baš poput ormara, uvijek dobro dođe koji novi komad. Bilo da je riječ o novom posuđu, priboru za jelo ili za kuhanje, nema osobe koja ne voli malo obnoviti kuhinjski asortiman kako bi kuhanje postalo još ugodnije, brže i učinkovitije.

Stoga, u suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr, kao što to radimo svakog tjedna, izdvojili smo vam njihove najpopularnije i povoljne artikle za dom. Svi kuhinjski proizvodi koje smo izdvojili za vas perivi su u perilici, ne sadrže štetne plastike, dugog su vijeka i iznimne kvalitete

Osim toga, modernog su dizajna. Pribor za jelo dolazi u cijeloj paleti pastelnih boja, keramička zdjela ukrašena je motivom jasmina, dok je set lonaca od vječnog prijatelja svake domaćice – nehrđajućeg čelika. Set vrhunskih noževa uvijek je dobro imati, kao i lako perivi pladanj od inoxa.

Kupnju ovih vrhunskih artikala možete obaviti putem online trgovine kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem naše besplatne telefonske linije 0800 4468. Ponuda traje tjedan dana, počevši od 13. studenog.

Ne propustite iskoristiti pogodnosti i ne zaboravite u našem sljedećem broju, 20. studenog, provjeriti koji su novi popusti koje ćemo vam pripremiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije