novo

Najbolje čuvana tajna: Online shop rabljenog dizajnerskog namještaja

namještaj
Thinkstock
09.07.2021.
u 14:11

Svaki komad namještaja je pregledan i očišćen, a osim što možete kupovati, na ovoj platformi možete i prodavati

Internetske grupe i stranice poput Njuškala ili FB Marketplacea omiljeni su način pronalaska rabljenog namještaja, ali koordinacija preuzimanja velikih ili glomaznih predmeta može biti gnjavaža. Osim toga, nikad zapravo ne znate u kakvom će stanju biti predmet dok ga osobno ne vidite. No, Kaiyo, želi promijeniti postupak maloprodaje namještaja iz druge ruke.

Ako ste ikad pretražili Facebook Marketplace, kupnja na ovom web shopu je slično iskustvo. Ključna razlika: Svaki je predmet profesionalno očišćen i nudi besplatnu dostavu. Zasad ordiniraju na području New Yorka, Philadelphije i Washingtona, ali također nude usluge isporuku, u suradnji s dostavljačima, diljem svijeta, ali tada dostava nije gratis.

Foto: Kaiyo

Lijepo je znati, posebno kod tapeciranog namještaja, da je namještaj profesionalno očišćen, kao i to da ne morate gubiti vijeme na susrete s nepoznatim ljudima i organizaciju dostave. Kaiyo prihvaća i prodaje širok izbor namještaja, uključujući i slavne dizajnerske brendove po djeliću originalne cijene.

namještaj
1/10

Kaiyo ne samo da kupovinu rabljenog namještaja čini jednostavnom i pristupačnom, već se također fokusira na održivost. Prema američkoj Agenciji za zaštitu okoliša, više od 10 milijuna tona namještaja godišnje završi na odlagalištu otpada. Do danas je Kaiyo omogućio prodaju više od 2.140.500 kilograma namještaja koji je, umjesto da završi na otpadu, dobio drugu šansu da uljepša nečiji doma. Također zasade drvo za svaki naručeni komad namještaja. Osim toga, možete zaraditi nešto novca. Naime, ako imate namještaj koji želite prodati jednostavno ispunite obrazac za prijavu. Sljedeći put kad kupujete namještaj, svakako bacite oko na ovaj shop, mogli biste ubiti dvije muhe jednim udarcem - uštedjeti i pomoći okolišu.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije