Ne propustite

Novi Living - najbolje ljetno štivo - sutra na svim kioscima

pariz potkrovlje
Hugo Hébrard
04.08.2017.
u 10:31

I ovog puta oduševit ćemo vas predivnim domaćim interijerima u koje vas vodimo, ali vam i, ako su vam se svidjeli, nudimo inspiraciju ako i vi svoj dom želite urediti u sličnom tonu

Vrući kolovoz puno ćete lakše preživjeti uz zanimljivo štivo, a upravo vas to čeka sutra u paketu Večernjeg lista i magazina Living koji možete naći na svim kioscima za 15 kuna. A da ne bi ispalo da vam nudimo “mačka u vreći”, otkrit ćemo vam što vas sve čeka u ovom ljetnom izdanju Livinga. Prije svega donosimo genijalan editorijal za uređenje dnevnih boravaka na otvorenom koji će vam biti beskonačna inspiracija.

Potom slijede konkretni savjeti za uređenje potkrovlja, koje je upravo ljeti najbolje uređivati, a stručnjaci savjetuju i na čemu štedjeti, a na čemu ne. Za sve ljubitelje dizajnerskih komada potrudili smo se pronaći klasike koji su sniženi i u koje se isplati investirati. Naravno, i ovog puta oduševit ćemo vas predivnim domaćim interijerima u koje vas vodimo, ali vam i, ako su vam se svidjeli, nudimo inspiraciju ako i vi svoj dom želite urediti u sličnom tonu. Mislili smo i na one koji i ljeto najradije provode za štednjakom pa donosimo recepte za zdrave domaće džemove, ali i za slasne tortilje. Vrtlari i hobisti na svoje će pak doći boraveći u prirodi, a i za njih imamo pregršt savjeta i ideja. Ukratko, imamo sve potrebno da vaš dom bude prava ljetna rezidencija, i to bez velikih ulaganja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije