NE PROPUSTITE!

Nabavite prave pomoćnike za borbu protiv nanosa snijega i leda

Snijeg u Zagrebu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
11.01.2016.
u 10:00

Olakšajte si život kada padne snijeg i prekrije vaše dvorište, ulaz u zgradu, automobil.... uz pomoć moćnih 'alatki'

Ako ste od onih koje snježne radosti, odnosno sve poteškoće koje donose danima nakon, uvijek iznenade, zasigurno vam trebaju pomoćnici koji će vam olakšati svakodnevni život.

Čistači snijega, strugač leda, lanci za kotače i cerada za auto učinit će vaša jutra i kretanje na posao puno jednostavnijima. Upravo to izdvajamo iz ponude najbolje domaće internetske trgovine Mondo.hr-a.

Proizvode možete kupiti kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468. Mondo dostavlja robu diljem Hrvatske u roku od tri dana. Ne propustite!

Foto: Mondo
Čistač snijega sa zahvatom od 61 cm, sa čak pet brzina unaprijed i dvije unazad, čvrstim i trajno čeličnim kućištem... (5899,99 kn)

Foto: Mondo
Cerada za automobile idealna je ne samo za zaštitu auta od snijega, nego i od sunca, kiše, prašine... (234,99 kn)

Foto: Mondo
Praktična spravica ABS plastike, s dodatnim gumenim čistačem, pomoći će vam da očistite stakla (22,99 kn)

Foto: Mondo
Čistač snijega za prave profesionalce, sa zahvatom 76 cm i visine 53 cm (11.199,99 kn)

Foto: Mondo
Mnogi ih nemaju u svojim prtljažnicima, a nikad se ne zna kada mogu zatrebati (129,99 kn, dolaze u više dimenzija)

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
00:06 12.01.2016.

A zašto ove članke ne oglasite kao reklamne, pa da ih uopće ne otvaram i ne gubim vrijeme na njih? Ovako pomislim da je stvarno neki tekst vrijedan čitanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije