NE PROPUSTITE

Vrijeme je da krenete u nabavku opreme za svoga školarca

povratak u školu školski pribor
Foto: Thinkstock
1/5
30.07.2015.
u 10:00

I dok ste na godišnjem odmoru, daleko od svoga doma, preko online trgovine Mondo možete odabrati i naručiti školski pribor

Srpanjski predah od učionica, briga, učenja i zadaća je iza nas, a kolovoz već zove na pripreme za iduću školsku godinu. Iako se to nekima može činiti i preuranjenim, dovoljno se sjetiti se gužve u kojoj se obitelji koje imaju školsku djecu nađu početkom rujna...

Da biste to izbjegli ove godine, počnite već sada tražiti pribor za svoje školarce, bez obzira što ste možda na godišnjem i otputovali ste. I dok se zasluženo odmarate daleko od svakodnevnih obaveza, dovoljni su vam internet i(li) telefon da pribavite sve ono što treba vašem djetetu u idućoj školskoj godini.

Naši prijedlozi mogu se kupiti u online trgovini Mondo.hr – i to ne samo registrirani korisnici nego i gosti korisnici te preko besplatne telefonske linije 0800 4468.

Dodatna pogodnost ovdje odabranih ruksaka jest što kupovinom jednog komada dobivate GRATIS komplet školskih bilježnica!

Foto: Mondo
RUKSAK s motivima kluba Real Madrid dimenzija 25x22x42 cm i težak samo 660 g ima anatomski oblikovan te prozračan leđni dio prilagođen dječjim leđima (499,99 kn)

Foto: Mondo
BYSCOOLY Teen London ruksak ima patentni zatvarač i može se podijeliti u dva manja ruksaka (229,99 kn umjesto 279,99 kn)

Foto: Mondo
PRIJENOSNO RAČUNALO HP 255 G3 s 15,6-inčnim zaslonom i izdržljivim kućištem te AMD procesorskom tehnologijom (1999,99 kn)

Foto: Mondo
MODERAN ruksak s motivom animiranog filma Frozen prava je prvoškolska torba za djevojčice, dimenzija 29x17x39 i podesivih naramenica (399,99 kn)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije