IKS PAVIĆ

Hrvatska stolarija odsada se prodaje i u Zürichu

IKS Pavić
Foto: Promo fotografija
1/2
24.03.2015.
u 15:45

Radi se o domaćoj tvrtci IKS Pavić koja ima tradiciju u proizvodnji PVC stolarije još od 1991. godine

Tvrtka IKS PAVIĆ d.o.o., vodeći proizvođač PVC stolarije u Hrvatskoj, otvorila je u Zürichu svoj izložbeno-prodajni salon na 350 m2, koji je namijenjen prvenstveno druženju s arhitektima, projektantima i stručnom javnosti, a dobrodošle su i sve zainteresirane osobe koje trebaju kvalitetnu stolariju za svoje objekte. 

Novo društvo IKS Fenster AG, koje se nalazi na adresi Blegistrasse 1, CH-6343 Rotkreuz, Züerich, osnovao je vlasnik tvrtke IKS Pavić d.o.o., Ante Pavić u suradnji s poslovnim partnerom Dinkom 

Svetecom iz Zuricha, a bavit će se, prije svega, plasmanom kvalitetne stolarije na tržište Švicarske. Ponuda izložbeno-prodajnog salona u Zürichu odnosi se na cjelokupan asortiman PVC, aluminijske i drvo-aluminijske stolarije.

IKS Pavić d.o.o. na tržištu Švicarske prisutan je proteklih nekoliko godina preko distributera, a odluka 
o osnivanju vlastitog društva i samostalnog nastupa na tržištu Švicarske, nastala je kao posljedica tržišnih zahtjeva i sve većeg broja zadovoljnih kupaca.

Stolarija IKS Pavić d.o.o.o prepoznatljiva je na tržištu po visoko kvalitetnim proizvodima koji su u potpunosti prilagođeni individualnim željama i potrebama. I proizvodnja, koja se nalazi u Zagrebu 
(Sesvete), je također u potpunosti modernizirana i automatizirana strojevima visoke CNC tehnologije. 
Takva visoka razina tehnologije podrazumijeva i stručne ljude koji su kompetentni za rješavanje svih Osim novootvorenog salona u Zürichu, IKS Pavić d.o.o. osnivač je i društva IKS Fenster GmbH u Beču gdje posluje posljednje dvije godine. U ostalim zemljama EU, IKS Pavić d.o.o. svoje proizvode prodaje i u Njemačkoj i Italiji. 

Uspjeh na izvozim tržištima proizlazi iz činjenice da IKS Pavić d.o.o.proizvodi prozore sukladne svim važećim propisima, svi su proizvodi certificirani u ovlaštenim ustanovama, prate trend nisko energetske i pasivne gradnje, a ujedno su estetski vrlo privlačni te se mogu prilagoditi svakom okruženju i podneblju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije