Povratak u interijere

Mramorno postolje za svjetiljku koja izgleda kao stakleni balon

lampa od mramora
Foto: Promo fotografija
1/2
03.08.2014.
u 10:00

Za izradu postolja korištena je kompjuterska tehnologija, a onda je dodatno ručno obrađeno

Mramor se na velika vrata ponovo vraća u interijere. I ne samo na podove već kao materijal kojeg dizajneri rado koriste u svojim kolekcijama.

Iskoristio ga je izraelski dizajner Dan Yeffet za svoju samostojeću lampu Torch.

Lampa je dostupna u dvije verzije pa postolje lampe može biti od bijelog  Carrara mramora na kojem "sjedi" balon od trasparetnog stakla ili pak pd crnog Marquina mramora sa sivim balonom. Lampa najavljuje novu Danovu kolekciju svjetiljki koju će uskoro predstaviti javnosti.

Inače, na ovogodišnjem Salone del mobile mramor su u svoju kolekciju uvrstili su Scholten & Baijigsn,  Lee Broom, a prestavljena je mramorna verzija kultnih Proust stolaca Alessandra Mendine.

>>Ovaj stolić za kavu probudit će dijete u vama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije