Ne možete bez nje

Moderna tehnologija zapakirana u šarmantan retrodizajn

mikrovalna pećnica
Foto: Jake Rich
1/5
09.07.2014.
u 09:15

Dizajner Jake Rich kreirao je ovu neobičnu "mikrovalku" ponukan činjenicom da sve izgledaju isto otkako su predstavljene 1967.

Jake Rich uzeo je prepoznatljivi aparat koji se može pronaći u svakom domu te napravio pravo malo retro čudo! Mikrovalna pećnica s Jakeovim potpisom tako ima kotačiće, poklopac u obliku kupole i svjetlo koje se mijenja ovisno o intenzitetu grijanja, a sve to zapakirano je u šarmantan vintage dizajn.

Upravo je oblik bio najzanimljiviji dio dizajniranja, otkrio je Jake, jer mikrovalne pećnice izgledaju isto otkad su predstavljene 1967. godine.

Foto: Jake Rich

"Htio sam pronaći način da odnos s ovom kutijom postane intuitivniji i da se ljudi više uključe u proces kuhanja s njom", objasnio je Jake.

Tako je kupolu jednostavno odstraniti, kontrole su svedene samo na dva gumba – jedan za paljenje i jedan za vrijeme, a zaobljeni dizajn olakšava čišćenje.

Zahvaljujući kotačićima, ovu Middleware pećnicu, kako ju je dizajner nazvao, lako ćete pomicati kad vam zatreba dodatan prostor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije