DOMAĆI DIZAJNERI U DUBROVNIKU

Moći će se kupiti sve, od tradicijskog posuđa, seta za mlince, multifunkcionalnog ležaja, do stolova, kalupa za sir ili drvenog rožnja...

izložba u dubrovniku
30.06.2014.
u 08:45

Da je hrvatski dizajn živ i zanimljiv uskoro će se moći uvjeriti svi posjetitelji izložbe DesignTourism Expo & Store

Izložba Design Tourism Expo & Store ima prodajni karakter, a otvara se 4. srpnja u Dubrovniku.

Na izložbi će se predstaviti veliki broj dizajnera, primjerice poput Sanje Rottar, Vlatke Leskovar, Đurđe Prettyface, Vedrana Klemensa, Sabine Barbiš, Noela Šurana, Davorke Tumpić, Nikole Radeljkovića, Luke Borčića, dizajnerski timovI Numen /ForUse, Monk, Extraordinary, Monk, Oaza, Sonda, Superstudija i mnogih drugih.

- Cilj ove izložbe je oformiti kolekciju proizvoda s potencijalom implementiranja u turističku ponudu; jačati komunikacijsku spregu dizajn – sektor proizvodnje i uslužne djelatnosti – javnost, posredno utjecati na afirmaciju dizajna kao vitalnog segmenta kreativnih industrija, važnog nositelja kulturnog i gospodarskog razvoja zemlje i strateškog oruđa za održivost lokalne proizvodnje ističu organizatori.

Izložbu zajednički organiziraju Hrvatsko dizajnersko društvo i Master Card pod pokroviteljstvom grada Dubrovnika.

Izložba je ujedno i dio projekta Dizajn turizam, koji je od 2012. do danas rezultirao trima tematskim dizajnerskim natječajima te dvjema kolekcijama novih proizvoda (unutar koncepcija „Croatian Holiday“ i „Hungry Designers“) od kojih su mnogi uvršteni i u ovu izložbu.

Izbor je, međutim dopunjen i nekima od najboljih dizajnerskih proizvoda nastalih u proteklih nekoliko godina, niz kojih je ovjenčan i strukovnim nagradama i priznanjima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije