Za svačiji ukus

Maštate o kuhinji vrhunskog dizajna? Sad je vrijeme za kupnju!

Maštate o kuhinji vrhunskog dizajna? Sad je vrijeme za kupnju!
Foto: Arhiva VL
1/5
25.11.2012.
u 10:00

Moderna, tradicionalna ili klasična, svaka kuhinja ima svoju priču.

U domovima su kuhinja i blagovaonica mjesto objedovanja, druženja i opuštanja. Bilo da je riječ o obiteljskom ručku ili večeri s prijateljima, taj kutak u vašem domu čuva nezaboravne trenutke.

A njihovo uređenje otkriva vašu osobnost. Moderna, tradicionalna ili klasična, svaka kuhinja ima svoju priču.

Osim kvalitetnih materijala, bitni su i detalji koji kuhinji i blagovaonici daju jedinstven stil.

No, kvalitetni materijali podrazumijevaju i veću investiciju. Kako biste povoljnije uredili svoje kuhinje i blagovaonice pred blagdane, najbolje je iskoristiti popuste koje nude razni studiji namještaja.

Široka paleta boja

Za one koji preferiraju talijanske dizajnere, studio Meblo u prosincu nudi 15 posto popusta na set Calligaris.

Riječ je o stolcima i stolovima u mnogo dimenzija, materijala i boja, što omogućava slaganje raznih kombinacija.

Posebna pogodnost su stol Key za 196 kuna i stolac Basil za 28 kuna, kolika je cijena na 24 rate bez kamata za korisnike MasterCard kartice Zagrebačke banke. Dostupni su u širokoj paleti boja, a sjedala su od polipropilena koji je termostabilan, može se reciklirati, ima široku primjenu, te su ga grupe za zaštitu okoliša proglasile niskorizičnim i pogodnim za upotrebu.

Meblo program Calligaris - blagovaonica crnog stola i crnobijelih stolaca

Prednost Calligaris blagovaonica je njihova prilagodljivost postojećem namještaju i veličini prostora.

Mali kućanski aparat na poklon

Ako se veselite uređenju svoje prve kuhinje ili razmišljate o promjeni, Gorenje ima ponudu za sve životne stilove. Alea, Delta, Fortuna, Isa, Libra, Selena, samo su neki od naziva iz ponude kuhinja s blagovaonicom koje će nekima postati središnji prostor obiteljskog života.

Prvoklasne kuhinje su od 15. studenog do 31. siječnja 2013. dostupne s čak 30 posto popusta. Akcija, naime, traje u svim Gorenje Studio trgovinama, uz plaćanje MasterCard karticom Zagrebačke banke do 24 rate bez kamata i naknada.

Kuhinja Delta iz Gorenja, čija su vrata izgrađena od smreke

Isti popust, 30 posto dakle, mogu iskoristiti i registrirani korisnici portala domosfera.hr, a vrijedi za kompletne kuhinje s najmanje sedam elemenata i radnom pločom.

Osim toga, za svako plaćanje od 1500 do 2999 kuna, za jednu kunu se dobiva mali kućanski aparat, poput štapnog miksera, sjeckalice... do 199 kuna.

Dok se za plaćanje iznosa većeg od 3000 kuna, za jednu kunu dobiva bilo koji mali kućanski aparat vrijednosti do 399 kuna.

Kuhinja Alda iz Gorenja udružuje želje suvremenosti s privlačnim slikama prošlosti

Sudeći po ponuđenim popustima, kraj godine je idealan za sve one koji se spremaju urediti svoj dom.

Boja vanilije, lješnjaka ili magnolije, suvremeni raskoš, rustikalna toplina ili bezvremenska elegancija...

Rijetke su prilike u kojima se nude popusti na vrhunske proizvode kojima svoj dom možete opremiti po vlastitoj mjeri i stilu života. Bilo da pažljivo birate svaki detalj ili ne, kuhinja i blagovaonica su prostori u domu koji trebaju biti praktični, udobni i funkcionalni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije