Širenje ponude

Marina Nautica – mjesto za bijeg od svakodnevice

15.04.2018.
u 06:31

Spoj maštovite istarske gastronomije i raskošan smještaj recept su za odmor iz snova u Novigradu

Idealan bijeg od stvarnosti itekako je moguć uz sve ponude kompleksa Nautica. Kompleks se nalazi u Marini Nautica gdje se nalazi i hotel Nautica, jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu koji glasi za unikatan objekt upravo zbog školjkaste strukture gatova.

Upravo taj specifičan oblik pruža osjećaj prave nautičke oaze. Dizajn i atmosfera raskošnih 38 soba i 4 apartmana sasvim zaokružuju tu morsku priču jer samim ulaskom u hotel imate osjećaj da ste kročili u prekrasan stari jedrenjak. Svaku sobu krasi posebno izrađen brodski namještaj koji će odmor učiniti još opuštenijim.

Ekskluzivni restoran Navigare nalazi se u samoj Marini Nautica. Ondje možete kušati istarska autohtona jela, spremljena s odabranim domaćim namirnicama. Gastroponuda obogaćena je zanimljivim sljedovima uz koje možete kušati najfinija vina s područja Novigrada. Lounge bar Nautica svoje mjesto našao je na samoj obali uz more.

Osvježenje novigradske klupske scene je Booze and Blues bar, smješten u Marini Nautica, zamišljen i dizajniran u američkom blues stilu u kojem se održavaju koncerti. Odlično opremljen wellness centar svakom gostu omogućava opuštanje u zatvorenom bazenu, finskoj sauni, whirlpool hidromasažnom bazenu, turskoj kupelji, solariju te mnogobrojnim masažama i ostalim tretmanima uljepšavanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije