Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Mali, ali veliki šampion sezone - dizajnerski hotel koji će vas oduševiti

One Suite Hotel dizajnerski je aparthotel u Dubrovniku sa 16 apartmana, dvije premium sobe, s ukupno 64 ležaja. Na vrhu krova nalazi se infinity bazen
11. listopada 2017. u 08:30 0 komentara 675 prikaza
Foto: One Suite Hotel

Turistička sezona bliži se kraju, zbrajaju se rezultati, rade recenzije i osvrti na najbolje od ponude. Jedan od onih koji imaju razloga za zadovoljstvo svakako je dubrovački One Suite Hotel koji sezonu završava među top 10 novih hotela u Hrvatskoj, dok je arhitektonski studio 3LHD, koji je i osmislio koncept hotela, s ovim projektom nominiran na internacionalnim natječajima.

 | Autor : One Suite Hotel Foto: One Suite Hotel

A upravo su različitosti, odnosno drukčija ponuda ovaj hotel doveli do vrha. Naime, One Suite Hotel dizajnerski je aparthotel sa 16 apartmana, dvije premium sobe, s ukupno 64 ležaja. Na vrhu krova nalazi se infinity bazen. Svim gostima na raspolaganju su teretana i podzemna garaža s punionicom za električna vozila.

 | Autor : One Suite Hotel Foto: One Suite Hotel

One Suite Hotel od ostalih u Hrvatskoj razlikuje se i po korištenju digitalne tehnologije u pružanju usluge gostima putem aplikacije Mobilni hotel, kreirane u suradnji s Vipnetom. Gosti One Suite Hotela putem aplikacije na svojim pametnim uređajima mogu otvarati vrata sobe, naručivati uslugu u sobu, komunicirati s osobljem hotela, otvarati garažu, pristupati bazenu ili teretani, planirati i bookirati izlete te se vješto snalaziti u obilasku lokalnih atrakcija uz GPS.

 | Autor : One Suite Hotel Foto: One Suite Hotel

„Green One“ filozofija koju zagovara One Suite Hotel uključuje reciklažu, korištenje solarnih ploča, prirodnih, organskih materijala (primjerice organskog pamuka za posteljinu i toaletne potrepštine), zdravih ekoloških namirnica te uslugu punionice za električna vozila. U sklopu hotela je “LOKAL”, restoran/bar otvorenog tipa koji gostima hotela nudi uslugu doručka.Tu je i a la carte ponuda s naglaskom na organske, svježe, sezonske i lokalne namirnice, vege i veganska jela, bezglutenski kruh, stručan i fokusiran izbor pića, od pjenušaca i vina do koktela, craft piva, specialty kava, i to dvije vrste sezonski, obje single origin Cogito Coffee pržionice iz Zagreba.

 | Autor : One Suite Hotel Foto: One Suite Hotel

Andrea Klemenčić, sjajna gastrokonzultantica, zaslužna je za beskompromisno kvalitetnu ponudu LOKALA. Dakle, iz svega nabrojenog i te kako se vidi da se ovaj dubrovački hotel ističe inovativnim rješenjima, ekskluzivnošću, pažnjom koja se posvećuje detaljima, što su gosti dakako prepoznali.

No, još jedan adut ovog hotela, uz nenadmašan krovni bazen, svakako je interijer. Moderan, minimalistički stil proteže se kroz sve sobe i apartmane, naglasak je na prirodnim materijalima. Puno je pažnje posvećeno rasvjeti i detaljima, a zanimljivo je istaknuti da svaku sobu krase djela nekog od umjetnika s dubrovačkog područja.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.