Tako kažu dizajneri

Male serije proizvoda rade se s puno strasti

male serije
Foto: Promo fotografije
1/5
21.09.2014.
u 10:30

Dosadile su im velike serije pa su ostvarili suradnju s malim proizvođačima i tržištu ponudili svoju kolekciju

S ovogodišnjom kolekcijom kreativni tim Vitamin design ostvario je dugogodišnju želju i s malim proizvođačima ponudio tržištu kolekciju namještaja izrađenu u malim serijama.

- Kolekcija jamči kvalitetu i strast tako oprečnu masovnoj proizvodnji - istaknuo je Andy Vernall, direktor Vitamina.

Kolekciju čine Ninety stolci s tri noge s poprečnom gredom za ugodnije sjednje. Izrađeni su pomoću računala i numerički upravljani (CNC) glodanjem, a zatim ručno obrađeni.

K Lamp se sastoji od dva keramička dijela. Sjenilo je uravnoteženo na bazi, ostakljeno s unutarnje strane kako bi se svjetlost dolazila u prostor. LED žarulja omogućuje korištenje i kao ambijentalne i radne svjetiljke.

The Eclipse stolić doima se poput kružnog pladnja, a može biti i noćni ormarić. Prve serije izrađene su od jasena i hrasta. Noge stolića napravljene su od plastificiranog čelika, dostupnih u različitim bojama. Tu su još i The Eclipse mirror, ogledalo koje ima istu formu i okvir je napravljen od istog materijala kao i stolić-imenjak.

Foto: Promo fotografije

Kolekciju zaključuju ručno izrađene posude za sol i papar Core range te dva mlinca za mirodije. Sve je napravljeno od hrastovine, s poklopcima različitih boja. Posude se hermetički zatvaraju s gumenim O-ring.

>>Neobični orašar kojeg bi bilo dobro imati u kuhinji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije