Dizajn i umjetnost

Luksuzni lusteri skulpture i u Zagrebu

terzani lusteri
Foto: Promo foto National Geographic
1/4
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
21.12.2013.
u 00:00

U Zagreb stigla proslavljena zbirka Precius rasvjetnih tijela

Da bi prostor dobio određenu atmosferu, ključna je pravilna rasvjeta. No, osim za postizanje atmosfere, danas rasvjeta unosi i umjetničku notu u prostor.

Upravo takva, prava mala umjetnička djela, predstavlja zagrebački salon Prggin najnovijom i vrlo proslavljenom zbirkom Precius renomiranog talijanskog brenda Terzani. Ovom kolekcijom, koja uključuje modele Atlantis, Stream i Sosick, Terzani je izbrisao granice između umjetnosti, luksuza i dizajna.

Očaravajući svjetlucavi efekt Atlantisa ostvaren je stotinama osvijetljenih metalnih lanaca koji se, padajući poput slapa, isprepliću u nebrojenim kaskadama. Sastoji se od gotovo pet kilometara lanaca.

Atlantis

Stream nudi impresivan prizor u svakom prostoru, a Sosick, stvoren preplitanjem metalnih lanaca preko niklanog okvira, sadrži sve odlike modernog luksuza.

Stream

Sosick

Dostupan je kao viseća ili stropna svjetiljka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije