klima uređaji

Lorena Nosić i Hrvoje Šalković najavili kampanju "Let's fall in love“ tvrtke Daikin

daikin
Foto: Promo fotografije
12.06.2014.
u 12:48

Daikin, svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava dizalica topline, ventilacije i klimatizacije, ponosno je najavio kampanju „Let's fall in love“. U sklopu kampanje, tvrtka Daikin organizira i nagradni natječaj "Savršen spoj“ u kojem će Lorena Nosić, poznata TV i radio voditeljica, i Hrvoje Šalković, pisac i svjetski putnik, pokušati pronaći savršen spoj između prijavljenih natjecatelja.

Lorena i Hrvoje pripomoći će pri odabiru najšarmantnijeg para nagradnog natjecanja, koji će imati priliku osvojiti vrlo vrijedan klimatizacijski uređaj – Daikin Emura. Ovo je prava prilika za sve iskrene, duhovite i vrckave osobe koje se ističu svojim šarmom, ukusom i stilom da se prijave na natječaj i osvoje elegantni uređaj Daikin Emura, koja će ih rashlađivati tijekom vrućih ljetnih mjeseci, a i grijati tijekom zime. A tko zna, možda „Savršen spoj“ bude početak jedne lijepe, romantične priče i jednog nezaboravnog, dugog, toplog ljeta. Nagradni natječaj traje do 07. srpnja, a ljubitelji elegancije, romantike i vrhunske tehnologije mogu se prijaviti na: www.daikin-nagradna.com.

Daikin Emura je izniman klimatizacijski uređaj, kojeg osim vrhunski performansi krasi i elegantan i sofisticiran dizajn. Prva Daikin Emura predstavljena je još 2010. godine i donijela je evoluciju u klimatizaciji, kontroli toplinske ugodnosti i dizajnu interijera. Nova generacija klimatizacijskih uređaja Daikin Emura predstavljena u proljeće 2014. godine donosi još veće funkcionalnosti, što je čini još važnijom za europsku estetiku u arhitekturi. Elegantan Emura uređaj predstavlja ukras u svakom prostoru, a istovremeno koristi pametnu tehnologiju koja pruža maksimalan komfor u svakom trenutku. Vrhunski dizajn uređaja nagrađen je priznanjem Reddot 2014.

Daikin Emura svojim inovativnim funkcijama i uz pomoć wi-fi veze omogućuje jednostavno upravljanje uređajem putem pametnog telefona ili tableta. U bilo koje vrijeme i ma gdje se nalazili, zahvaljujući posebno osmišljenoj aplikaciji, možete promijeniti program ili promijeniti postavke klimatizacijskog uređaja.

Igor Skelin, direktor tvrtke Daikin Hrvatska ovom je prilikom izjavio: „Izuzetno mi je drago što možemo najaviti kampanju „Let's fall in Love“ u Hrvatskoj. „Savršen spoj“ Lorene Nosić i Hrvoja Šalkovića utjelovljuje sve ono što želimo postići ovom kampanjom – spojiti ljepotu, pamet, šarm i uspješnost te potaknuti sudionike ovog natjecanja na zaljubljivanje. Daikin Emura budi najljepše emocije.“ 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije