LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Logomanija se širi - stolac s Gucci potpisom košta gotovo 25 tisuća kuna

Stolci i tanjuri dekorirani pčelama, glavom tigra, lava i mačke, a posude za sitnice vrve detaljima ljudskih ruku ili oka
29. listopada 2019. u 07:35 0 komentara 74 prikaza
Foto: Gucci Decor
Pogledajte galeriju 1/4

Osim što je trenutno jedan od najprofitabilnijih modnih brendova u svijetu, Gucci se širi i u drugim dizajnerskim granama. Krenuli su otvaranjem restorana, a ponudu proširili i na izradu namještaja i detalja za dom. Gucci Decor pojavio se na tržištu namještaja 2017. godine i nudi namještaj, ali i dekorativne predmete, a nedavno je izbacio i novu kolekciju, navodi vogue.com.au.  

Kolekcija je nastala pod vidljivim utjecajem kreativnog direktora Alessandra Michelea te je karakteriziraju detalji iz prirode. Stolci i tanjuri dekorirani su slikama pčela, glavama tigra, lava, mačke, ali i cvjetnim detaljima. 

Kolekciju uz stolce i fotelje, koji su ujedno i najtraženiji komadi,  čine i mirisne svijeće koje se mogu kupiti za 1.100 dolara, različiti držači za 320 dolara te kutije za sitnice od 915 dolara. 

Veliki pečat kolekciji dan je i s ljudskim elementima te su tu detalji s ljudskim okom ili rukom ili pak proizvodi čiji su osnovni oblik ljudske ruke. 

U nastavku pogledajte ekstravagantnu kolekciju u ponudi Gucci Decora. 

 | Autor : Gucci Decor Foto: Gucci Decor

 | Autor : Gucci Decor Foto: Gucci Decor

 | Autor : Gucci Decor Foto: Gucci Decor

 | Autor : Gucci Decor Foto: Gucci Decor

 | Autor : Gucci Decor Foto: Gucci Decor

eklektični stan MIKS STILOVA Eklektičan stan: šarolikost u kojoj bi se snašli samo najhrabriji
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.