KAKVA IDEJA

Lijeva dojka Kate Moss postala je odljev za šampanjske čaše

dOJKA kATE MOSS
Foto: Promo fotografije
1/2
09.09.2014.
u 17:30

Svaka sličnost s Marijom Antoanetom, francuskom kraljicom koja je to isto napravila, slučajna je

Kate Moss slavi 40. rođendan i 25 godina rada u modnoj industriji, a londonski restoran Mayfair 34 i britanski umjetnik Jane McAdam Freud njoj u čast kreirali su čaše za šampanjac prema odljevu njezine lijeve dojke.

Foto: Promo fotografije

Tako je Kate Moss oživjela priču o nastanku prvih šampanjskih čaša. A ona seže u 18. stoljeće, u Versailles, gdje su navodno izlivene prvi put šampanjske čaše uz pomoć kalupa u obliku lijeve dojke francuske kraljice Marije Antoanete.

Kate Moss je u svom priopćenju za javnost izjavila da je vrlo uzbuđena što sudjeluje ovom projektu:

– Čast mi je biti uz Mariju Antoanetu, ženu koja je bila intrigantna i nestašnog karaktera.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:04 10.09.2014.

Dajte im kolaca, kako bi rekla po "beckoj skoli" nasa Maria Antoinette. Casa na fotografiji uz clanak ni po cemu niti ne podsjeca na zensku dojku, pa je autor vjerovatno prilozio krivu fotografiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije