ne propustite!

Legendarna Vivre.hr akcija: Nikada vam ne dosadi živjeti legendarno kod kuće

Vivre.hr
06.09.2021.
u 11:28

Za legendarni početak jeseni ove se godine pobrinuo Vivre pa tako u okviru Legendarne Rasprodaje koja traje do 19. rujna, a možete uhvatiti izuzetno povoljne cijene, kao i popuste do 60 % na proizvode iz svih kategorija

S ljetom na izmaku i skorim dolaskom hladnijih jesenskih dana, mnogi od nas maštaju o rustikalnom, ili, pak, interijeru u industrijskom stilu i toplim zemljanim bojama zbog kojih ćemo jedva dočekati prvo lišće na tlu. Kako bismo u svom domu postigli topli jesenski ugođaj najčešće posežemo za prirodnim bojama kao što su smeđa, zagasito žuta, zelena, narančasta, crvena i bordo. Ako ovim nijansama dodamo rustikalne naglaske od prirodnih materijala – poput drva, jute ili ratana – asocijacije na idiličnu jesen su zajamčene.

Foto: Vivre.hr

Kako bi ugođaj bio potpuniji možemo se opskrbiti i mekanim dekicama koje će nas grijati tijekom hladnijih jesenskih večeri dok sklupčani pred kaminom uživamo u omiljenoj knjizi i šalici kakaa ili, pak, u kokicama uz nove epizode omiljene serije.

 

Foto: Vivre.hr

 

S obzirom na to da ćemo sve više vremena provoditi u toplini svog doma, vrijedi razmisliti i o načinima na koje možemo uživati i u mirisima, a ne samo u bojama jeseni. Iako vjerujemo da ljubitelji kuhanja s time neće imati problema pa će se na njihovom blagovaonskom stolu moći naći pregršt jesenskih specijaliteta poput pita od bundeva i jabuka, kesten pirea i gljiva na sto načina, oni ne tako vični mogu posegnuti za mirisnim svijećama s drvenastim notama  sandalovine, mošusa, jantara, badema ili smirne.

 

Foto: Vivre.hr

 

Kako biste svom jesenskom stolu dodali malo šarma odaberite jednostavno, ali efektno rustikalno posuđe, a idealno će se uklopiti i osušeno cvijeće, ukrasno bilje ili bezvremenska pampas trava.

Foto: Vivre.hr

Ako su vas ove ideje inspirirale da u vaš dom unesete dašak jesenske atmosfere, imamo odlične vijesti! Za legendarni početak jeseni ove se godine pobrinuo Vivre pa tako u okviru Legendarne Rasprodaje, koja traje od 6. do 19. rujna, možete uhvatiti izuzetno povoljne cijene, kao i popuste do 60 % na proizvode iz svih kategorija. Najbolja je vijest da se popusti odnose na proizvode s redovnim cijenama, kao i na one koji su već bili sniženi u posljednjih 30 dana! Tako će svi zaljubljenici u uređenje interijera i oni koji žele postati dizajneri vlastitog doma imati priliku otkriti raznoliki asortiman od preko 100.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka te oko 1.000 različitih brendova sa svih strana svijeta, kao i testirati više od 1.700 proizvoda u digitalnom obliku prije kupnje. U nastavku vam donosimo nekoliko favorita iz Vivreove ponude.

1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije