novo u gradu

Le Clinic u Centru Kaptol oduševaljava interijerom, dizajnerskim i umjetničkim komadima

21.03.2024.
u 11:06

Unutarnje uređenje osmislila je arhitektica Andrea Hržić, vođena željom vlasnice da prostor bude suvremen, s odabranim dizajnerskim i umjetničkim komadima, ali i ugodan kako bi se pacijenti mogli opustiti i kako bi im bilo što ugodnije

U zagrebačkom je Centru Kaptol otvorena nova moderna stomatološka klinika Le Clinic, specijalizirana za vrhunsku estetiku osmijeha. Le Clinic svojim pacijentima pruža individualni pristup i visokokvalitetne usluge koje prate vodeće svjetske stomatološke trendove. Le Clinic je osnovala i vodi doktorica dentalne medicine Tamara Žaja, specijalistica stomatološke protetike, koja iza sebe ima bogato dugogodišnje iskustvo u vodećim dentalnim klinikama.

"Želja nam je ljudima vratiti osmijeh na lice. I to onaj o kakvom oduvijek sanjaju. Svoj rad temeljimo na visokoj stručnosti, profesionalnosti, iskustvu i stalnom educiranju tima. Naša najveća snaga leži u individualnom pristupu i potpunoj posvećenosti svakom pacijentu, a najzadovoljniji smo kada novi, lijepi i zdravi osmijesi ljudima podignu kvalitetu života", izjavila je Tamara Žaja, vlasnica klinike Le Clinic.

Među uslugama koje Le Clinic nudi posebno se ističu dentalna estetika za ravne i blistave zube, implantologija, ortodoncija i estetika lica. Le Clinic na jednom mjestu ima sve što je potrebno za prekrasan novi osmijeh: specijaliste svih grana stomatologije, RTG odjel, kao i stručnjake za estetiku lica. Stomatološka klinika je opremljena i modernom kirurškom salom koja omogućuje zahvate u sedaciji. U klinici Le Clinic jako paze na detalje, a svoje usluge potpuno prilagođavaju svakom pacijentu, uzimajući u obzir njihove želje i mogućnosti. Takav pristup za pacijente znači zdrav i lijep osmijeh koji neće skidati s lica, kao i novo samopouzdanje za bolji privatni i profesionalni život.

Uz čekaonicu koja zrači toplinom i stvara opuštajuću atmosferu, svaki detalj prostora pažljivo je promišljen kako bi se stvorila harmonija između funkcionalnosti i estetike. Da bi se zadržala privatnost korisnika, duž staklene stijene postavljene su mrežaste zavjese u cijeloj duljini, a prema čekaonici je oblikovana staklena opna od poluprozirnog stakla u boji koje propušta svjetlost, a brani direktne poglede. Staklo u tri tona element je koji daje posebnu atmosferu čitavoj čekaonici: stvaraju se različiti tonovi, kretajuće siluete i zanimljivi doživljaji, bez direktnih pogleda u ordinacije. Le Clinic stomatološka poliklinika nije samo mjesto za liječenje zuba, to je oaza mira i ljepote u kojoj se njeguje osjećaj dobrodošlice i brige za svakog pacijenta.

Unutarnje uređenje osmislila je arhitektica Andrea Hržić, vođena željom vlasnice da prostor bude suvremen, s odabranim dizajnerskim i umjetničkim komadima, ali i ugodan kako bi se pacijenti mogli opustiti i kako bi im bilo što ugodnije. U stomatološkoj klinici Le Clinic koristi se najmodernija tehnologija, kao i najkvalitetniji materijali iz domene estetske stomatologije, stomatološke protetike i implantologije. Sve zahvate iz pojedinih područja stomatologije obavljaju specijalisti za ta područja.

Poliklinika Le Clinic nalazi se na prvom katu Centra Kaptol, u šarmantnom dijelu centra Zagreba, između Tkalčićeve ulice i Nove Vesi. U Le Clinic se ulazi direktno s platoa na prvom katu do kojeg vode stepenice s Tkalčićeve ulice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije