Dva u jednom

Lampa ili tuš? Novi koncept ruši uvriježene granice kupaonice

lampa
Foto: Promo fotografije
1/5
27.02.2014.
u 13:56

Axor, dizajnerski brend proizvođača Hansgrohe, postavio je visok cilj - reinterpretirati kupaonicu kao prostor u kojem se može provoditi slobodno vrijeme.

Foto: Promo fotografije

Jedna od posljednjih suradnji sa studijom Nendo kao rezultat je predstavila Water Dream - spoj lustera i tuša, no - iako biste na prvu pomislili da je tuš kabini jednostavno dodana žarulja, ovaj koncept ipak je lampi dodao elemente tuša.

Foto: Promo fotografije

Reuzltat je prozračno rasvjetno tijelo kad se tuš ne koristi, a kad se pusti voda, mlaz krene iz sjenila lampe.

Foto: Promo fotografije

Ovaj komad dolazi u nekoliko varijacija - visećoj, zidnoj i podnoj lampi, a svaka se od njih na svoj način igra s uvriježenim pojmom tuširanja; podna lampa nije vezana isključivo za kupaonicu već se može slobodno micati po stanu ili na terasu ili balkon.

Foto: Promo fotografije

Ovaj koncept bit će prestavljen na azijskom Maison & Object od 10. do 13. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije