Dobra ideja

Kutna vješalica koristi prostor koji zjapi prazan

vjesalica
Foto: Promo fotografije
1/4
16.06.2014.
u 00:00

Njemačka dizajnerica Meike Langer, inspirirana uskim prostorima i malim stanovima, predstavila je vješalicu za odjeću od bakra i drva koja se lako pozicionira u kut prostorije.

Foto: Promo fotografije

Blanche vješalica lako se sklapa i oblikuje tako da će se prilagoditi i najužim prostorima ili čudnim kutevima prostorija, a zahvaljujući jednostavnom dizajnu zauzima jako malo prostora.

Foto: Promo fotografije

"Sistem dva luka fleksibilan je i može se koristiti u kupaonici, spavaćoj sobi ili negdje usput, za slaganje ili spremanje odjeće", objasnila je dizajnerica.

Foto: Promo fotografije

Lako se sklapa, a dizajn omogućava vješanje odjeće, ali i jednostavno prebacivanje koje će sačuvati oblik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije