nova linija

Kupaonica po mjeri: Kad se sanitarije prilagođavaju prostoru

02.07.2020.
u 15:36

Proširenjem asortimana ova, klasična kupaonska linija, upotpunjuje se proizvodima modernih formi. Proizvodi su atraktivni, te se mogu koristiti u projektima rekonstrukcija kupanica ili pri uređenju potpuno novih kupaonica

Renoviranje kupaonice skupa je stavka, i jako je bitno naći sanitarije koje u potpunosti odgovaraju prostoru. Geberit u svojoj novoj kolekciji nudi upravo takva rješenja.

- Uz našu stručnost u području sanitarne tehnologije, dizajna i inovativnih funkcija, možemo otvoriti nove mogućnosti u pogledu planiranja, projektiranja i uređenja kupaonica. Proširenjem asortimana ova, klasična kupaonska linija, upotpunjuje se proizvodima modernih formi. Proizvodi su atraktivni, te se mogu koristiti u projektima rekonstrukcija kupanica ili pri uređenju potpuno novih kupaonica - kažu iz Geberita.

Svojim klasičnim linijama, Geberit Selnova kupaonska linija može se uklopiti u bilo koju kupaonicu. Geberit je odabrao jednostavan i diskretan dizajn te je doveo funkcionalnost u prvi plan. Geberit Selnova se izdvaja izvanrednom vrijednosti za uloženi novac i beskompromisno visokom kvalitetom koja je postala sinonim za Geberit.

UMIVAONICI

Liniju karakterizira prirodno meka geometrija s nježnim zaobljenim crtama. Ono što umivaonici još imaju zajedničko mekano je zaobljeni unutrašnji bazen i tanki rub bazena koji prelazi u široku plohu za montažu slavine, koja služi kao prostor za pohranu.

LADICE S MEKIM ZATVARANJEM/ IZVLAČANJEM

Novi, uglađeni umivaonici Geberit Selnova kombinirani su s jasnim pravokutnim dizajnom i organski oblikovanim unutrašnjim bazenom. Oni čine savršenu cjelinu s pripadajućim bazama za umivaonik i pratećim kupaonskim namještajem. Namještaj je dostupan u bojama svijetlog i tamnog oraha, boji lave u mat laku te bijele s visokim sjajem.

WC ŠKOLJKE I BIDE

Geberit Selnova linija nudi široki raspon konzolnih i podnih WC školjki za svaku kupaonicu. Uz WC školjku, moguće je odabrati i bide istog dizajna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije