Promo

Kuhinje budućnosti izrađene po individualnom konceptu

Lesnina
Foto: Lesnina
02.11.2016.
u 10:43

Standardne mjere kuhinja odlaze u prošlost! Više nije važno koliko ste visoki, jer se svaka kuhinja individualno prilagođava vlasniku.

Odgovarajuća radna visina kuhinje omogućuje opušteno i neopterećeno kretanje po prostoru, praktično pripremanje i kuhanje najdražih obroka ili jednostavno nesmetano uživanje u „savršenom“ objedu. Novost je da visinu kuhinja više ne diktiraju standardi, od nedavno svaka kuhinja iz Lesnine može se individualno prilagoditi upravo visini kuhara ili kuharice.

Foto: Lesnina

Riječ funkcionalna usko je vezana s planiranjem, optimalnim iskorištenjem prostora kao i individualnom prilagodbom kuhinje budućem vlasniku. U Lesnini se posebna pažnja posvećuje navikama, kako pojedinca tako i obitelji, zdravstvenim aspektima i samome ritmu svakodnevice korisnika. Odabir odgovarajućih uređaja kao tihih perilica posuđa i napa ili pećnica koje kuhaju na paru za zdravu prehranu također je segment funkcionalne kuhinje budućnosti. 
Korisne upute i savjeti Lesnininih stručnjaka, poput idealnog razmaka između radnih ploča, pozicioniranja elemenata, radne visine kuhinje, točne izmjere, opisa vrsta fronta...standardni su dio individualnog koncepta planiranja i izrađivanja kuhinja prama željama kupaca.

Foto: Lesnina

Bilo da se radi o klasičnoj kuhinji ,Vintage stilu ili ekskluzivnoj high tech kuhinji, radnim pločama od prirodnog kamena ili individualnim kreacijama sa staklenim poleđinama i različitim motivima - u Lesnini će svatko pronaći traženu inspiraciju i pravu ideju.

Put prema novoj kuhinji u pet koraka

1. Savjetovanje

Prvi korak do nove kuhinje počinje s jednim od 8 centara Lesnine gdje se kupci mogu konzultirati sa stručnjacima i zajedno odabrati odgovarajući stil kuhinje, kombinaciju boja te potrebne funkcije koje kuhinja mora imati.

2. Planiranje

Moderni program za planiranje i 3D prikaz virtualno će kreirati kuhinju, oblikom i bojom. Metoda 3D najlakši je način provjere kako bi kuhinja mogla izgledati, ona ujedno otklanjanja eventualne nedostatke. Široka ponuda elemenata iz velikog asortimana Lesnine te velika paleta boja, zajedno s jamstvom najbolje cijene, sigurno će pomoći pri zaključivanju kupnje.

3. Izmjera

Nakon zaključivanja kupnje dogovara se termin provjere stvarnih mjera prostora planiranog za kuhinju, stupnjeva kuta, pozicioniranja utičnica, vode, plina, pločica, prozora i vrata. Izmjera je besplatna usluga i predstavlja odlučujući korak za narudžbu kuhinje.

4. Montaža

Besplatna montaža Lesnininih ugradbenih kuhinja od strane stručnih montera završava tek kad su ugrađeni aparati i sudoper i kad je napravljena priprema za priključivanje istih.

5. Čišćenje

„Gdje se radi bit će i nereda!“ - nedvojbeno to vrijedi i kod montaže kuhinja. Stoga usluga montaže podrazumijeva i dobro očišćenu kuhinju što podrazumijeva da sva ambalaža i dijelovi preostali nakon montaže odlaze na reciklažu – budući da se Lesnina brine o okolišu i pridržava propisa o adekvatnom zbrinjavanju ambalaže.

6. Predaja kuhinje


Po završetku montaže pomoću kontrolne liste s kupcem se provjeravaju svi elementi, specifični detalji i funkcije kuhinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije