Modularni dizajn

Kuhinja koju ćete moći seliti sa sobom!

modularna kuhinja
Foto: Promo fotografije
1/3
14.08.2018.
u 08:30

Pronašli smo kuhinju koju možete micati po želji pa čak i odnijeti sa sobom kad selite!

Kuhinja je u uređenju većine stanova jedan od najvećih izvora troška, a situaciju ponekad komplicira i činjenica da jednom kad je namjestimo više nema micanja. No, Kilian Schindler dizajnirao je modularni sustav namještaja za kuhinju predstavljen na sajmu Maison et Object.

Razdvajanjem elemenata postignuta je mobilnost same kuhinje tako da od sad svoj kutak za pripremanje hrane možete pomicati po stanu. Bilo da želite kuhati u sredini prostorije pa kasnije maknuti sve uz zidove, ili da ste spremni za pripremu na otvorenom, ovi elementi u potpunosti će se prilagoditi vašem načinu života.

Možete koristiti kuhinju samu, ali i kombinirati ju s drugim proizvođačima - petodijelni sistem odlično će se uklopiti u svaki ambijent. Radna površina sa sudoperom, prostor za rezanje, element za pohranu namirnica i toranj za pećnicu i mikrovalnu čine ovu praktičnu kuhinjicu.

Elementi su napravljeni od nehrđajućeg čelika, lako se sklapaju i rastavljaju, a rupice u šipkama omogućuju da namjestite visinu polica kako god vama paše. Za sastavljanje čak nije potreban niti alat!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije