Širenje ponude

Kraš Bonbonnière u novom interijeru s potpisom Ante Vrbana

31.03.2018.
u 08:10

Bijela boja baza je interijera, a doza glamura dobivena je zlatnim tonovima

U samom srcu Zagreba, na popularnom Cvjetnom trgu na adresi Varšavska 1, otvorena je novouređena trgovina Kraš Bonbonnière koja će u svom modernom, elegantnom i profinjenom ruhu postati nezaobilazno mjesto za Zagrepčane te atrakcija za sve brojnije turiste.

Sa željom da razveseli svoje vjerne potrošače, s početkom proljeća Kraš je ponovno otvorio vrata neodoljivog svijeta čokolade u kojem će uz odabrani asortiman svojih poznatih brendova nuditi i velik izbor najboljih čokoladnih pralina i dražeja te jedinstvene ručno rađene čokoladne ploče.

Svaki tjedan u ponudi će biti različiti okusi ručno rađenih čokolada, svježe dopremljenih iz Kraševe majstorske čokoladne radionice, koje će se lomiti i ukrasno pakirati na licu mjesta šireći miris svježe čokolade.

Prostor preuređene trgovine, koji odiše tradicijom i elegancijom, osmislio je i uredio poznati hrvatski arhitekt Ante Vrban, a sama Kraš Bonbonnière dio je projekta kojim kompanija strateški repozicionira prodajnu mrežu Kraš Trgovine.

Prije ove lokacije u Zagrebu, a prema sličnom arhitektonskom rješenju, uređena je Bonbonnière trgovina u središtu Splita. U sklopu projekta, osim preuređenja i modernizacije prodajnih mjesta, inovira se i ekskluzivna ponuda Kraševih proizvoda i pakiranja, koji su u ponudi isključivo u Kraš Bonbonnière trgovinama i Kraš Choco barovima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije