domaći proizvod

Koliko su tekstili važni za blagdanski stol? Ma, ključni su!

18.12.2018.
u 12:46

U kolekciji nude proizvode s raznim tradicionalnim motivima, a ponudu su ove godine proširili i prigodnim blagdanskim motivima

Tvornica tekstila Trgovišće, vodeći proizvođač prvoklasnih damastnih tkanina u Hrvatskoj s gotovo 100 godina tradicije, s novom kolekcijom Felix in Cotton pruža kupcima mogućnost da u toplini svoga doma iskuse luksuznu eleganciju i postojanu kvalitetu jednaku onoj u luksuznim hotelima.

Kreativni dizajneri TTT-a za svaku kolekciju pojedinačno osmišljavaju originalne uzorke i dezene, koji se potom izrađuju tkanjem, a ne otiskivanjem, po čemu se još i više kvalitetom ističu od ostalih proizvođača na tržištu.

- Ponosni smo što su svi proizvodi izrađeni u Hrvatskoj, čime nastojimo pomoći razvoju domaće proizvodnje vrhunskog damasta. Želja nam je potaknuti kupovinu domaćeg proizvoda, ali i očuvanje tradicije. Tako u kolekciji nudimo proizvode s raznim tradicionalnim motivima, a ponudu smo ove godine proširili i prigodnim blagdanskim motivima. Sigurni smo da će svatko uspjeti pronaći proizvod kojim će upotpuniti svečanu blagdansku atmosferu u svom domu – izjavio je Mario Popić, direktor TTT-a.

Svi proizvodi brenda Felix in Cotton dostupni su u Zagrebu na adresi Opatovina 13 (iznad tržnice Dolac), a u planu je i skoro pokretanje online trgovine kako bi bili dostupni i kupcima širom Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije