Novo

Kolekcija za plažu koju morate imati

Foto: Ivana Niskota
1/6
07.06.2018.
u 09:56

Dizajnerica Mirjana Mikulec svojoj poznatoj liniji ručnika, kojima su zaštitni znak trendi pomponi, pridružila je tri nova modela koja će oduševiti sve fashionistice.

Početak lipnja za mnoge je vrijeme intenzivnog kovanja planova za godišnji odmor. Nakon dilema kamo otputovati ovog ljeta i kako se što bolje zabaviti i odmoriti, planovi se šire na sadržaj našeg kofera.

Foto: Ivana Niskota

Tada zaključimo da nam pod hitno treba novi kupaći, ali i ručnik za plažu. I nova torba! Kako ne biste previše lutali, pobrinula se dizajnerica Mirjana Mikulec koja je svojoj poznatoj liniji ručnika, kojima su zaštitni znak trendi pomponi, pridružila tri nova modela koja će oduševiti sve fashionistice.

Foto: Ivana Niskota

Nova limitirana kolekcija od mekog i kvalitetnog pamuka, donosi svježe nijanse i zanimljive uzorke, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Akromatska kombinacija rezervirana je za ljubitelje minimalizma i jednostavnosti te razigrana ružičasta i plava varijanta za ljubitelje vedrih, pastelnih tonova, koji su hit sezone. Baš kao i modeli ležernih platnenih torbi u koje sve stane, a idealne su i za šoping.

Foto: Ivana Niskota

Želite li biti u trendu ovog ljeta, originalni modni dodaci s domaćim dizajnerskim potpisom Mirjane Mikulec bit će točka na i vašem stajlingu. I ne zaboravite nabaciti osmijeh!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije