Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Kolekcija suvremenog nakita "Snake Spirit''

Sav nakit izrađen je ručno, bez korištenja strojeva i gotovih djelova
08. travnja 2019. u 11:15 0 komentara 104 prikaza

Mlada hrvatska dizajnerica suvremenog nakita Martina Tompić predstavlja novu kolekciju nakita koju je pripremala posljednjih par mjeseci.

 | Autor :

Radi se o unikatnim komadima izrađenima od raznih kovina, kristala i poludragog kamenja, koji dolaze u obliku naušnica, ogrlica, ukrasa za kosu i prstenja, pri čemu kao jednu od njihovih posebnosti valja naglasiti da dolaze u ograničenim unikatnim serijama te su 100% ručno rađeni - bez ikakvih strojeva, gotovih dijelova ili sličnih pomagala.

 | Autor :

Ayelen žena odvažnog je duha, istovremeno ženstvena i tajanstvena, voli sanjariti i maštati te istaknuti svoju ljepotu. Upravo takva je i najnovija kampanja ovog brenda. SNAKE SPIRIT kolekcija je inspirirana divljom prirodom oko nas ali i onom koja se nalazi u nama samima

ističe Martina Tompić te dodaje da su njene kreacije namijenjene ženama koje vole upečatljive i jedinstvene komade, kao i onima koje pak vole jednostavnost na drugačiji način. Veliki izazov je bio kreirati nešto i za mušku publiku, a u tome je posebno uživala.

 | Autor :

Zmije predstavljaju simbol ponovnog rođenja i transformacije, a takvo je i proljeće kao godišnje doba, idealno za ovu kolekciju jedinstvenog nakita. U mitologiji, religiji, znanosti i literaturi diljem svijeta zmije, simboliziraju plodnost, besmrtnost, obnavljanje, a neki narodi su ih štovali i kao bogove. Dizajnerica u njima vidi iznimnu ljepotu, te osjeća veliko strahopoštovanje.Cijene ovih remek-djela kreću se od 200 do 1000 kuna, a moguće je naručiti i personalizirane komade nakita.

 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.