NOVI DOMAĆI BRAND

Kolekcija namještaja STUFF: hrvatski dizajn za svjetsko tržište

stuff marko murtić simon piperčič
Foto: Promo
1/4
20.06.2016.
u 11:06

Marko Murtić i Simon Piperčič Morasi na festivalu Design District Zagreb predstavili su novi brand STUFF i dio njegove kolekcije namještaja

U Galeriji Canvas na Design District Festivalu u Zagrebu koji završava danas predstavljen je među ostalim i novi i jedinstveni brend STUFF dizajnerskog dvojca Marka Murtića i Simona Piperčića Morasija. Naziv je to za namještaj stvoren od najfinijih materijala izvrsne kvalitete, a karakteristike su mu udobnost, praktičnost i luksuz.

- STUFF izlazi na tržište kao superior design brand namijenjen opremanju modernih turističkih i institucionalnih interijera, ali i privatnih stambenih objekata. Napomenuo bih da je STUFF moderan, ali prije svega funkcionalan dizajn široke primjene. Prilikom stvaranja serije proizvoda naš prioritet uvijek su što kvalitetniji materijali s posebnim naglaskom na jednostavnost upotrebe“, izjavio je Marko Murtić, poznati hrvatski dizajner interijera i diplomirani arhitekt.

Brend STUFF predstavljen je i na ovogodišnjem Mikser festivalu u Beogradu gdje su dizajneri Murtić i Piperčić Morasi dobili brojne pohvale za kolekciju od strane struke, a svidjela se i brojnim poznatim osobama. Upravo na Mikseru STUFF je po prvi puta predstavljen publici u regiji.

Foto: Promo

Između ostalih komada, na Design Districtu bit će predstavljen i sofa „Folder“ koja je do sada izazvala najveći interes kupaca i kolega kreativaca. Riječ je o sofi koja lako postaje komotan ležaj, nudi se u različitim veličinama i u osam različitih boja. Ovaj komad namještaja praktičan je i trajan, s vrlo jednostavnim mehanizmom rastvaranja. Unatoč svojoj praktičnosti i namjeni uštede prostora, ovaj komad vizualno toliko mami da je do sada najčešće završavao u domovima onih kojima nije potreban dodatni ležaj u stanu već udoban i lijep, osobni 'kutak' u prostoru.

Inače, STUFF namještajem uređen je interijer hotela D- resort Mandalina u Šibeniku. Za potrebe hotela Marko Murtić dizajnirao je i proizveo više od 30 komada namještaja koji se danas može pronaći u trgovinama Art interijeri u Zagrebu i Splitu kao i putem web shopa unutar službene web stranice http://www.stuffurniture.com/.

>>GEM je novi zanimljiv proizvod iz kreativne tvornice Ane Tevšić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije