Novo

Koji miris je najbolji izbor baš za vaš dom?

Saša Lisjak
30.10.2018.
u 11:50

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec svoju liniju mirisnih svijeća obogatila je novim mirisima

Već dugo razmišljam o tome kako svaki stil uređenja nosi svoja tipična obilježja, bilo da je riječ o bojama, materijalima, atmosferi ili rasvjeti, a kako su mirisi točka na i svakog prostora, željela sam osmisliti mirise koji bi se savršeno nadopunjavali s pojedinim stilovima.

Foto: Saša Lisjak

Tako su nastale ove tri kombinacije mirisa, Shabby, Boho i Rustic“ – objašnjava dizajnerica Mirjana Mikulec odakle ideja za novu kolekciju svijeća. Podsjetimo, svoju prvu liniju svijeća lansirala je prije nekoliko godina. Tada predstavljene kombinacije mirisa "smjestila" je u limene kantice za boje i nazvala ih prema tkaninama, a kako njihova popularnost i dalje ne jenjava, logičan potez bio je širenje linije.

Foto: Darko Mihalić

Shabby, Boho i Rustic u sebi kriju mirisne note koje jamče savršen ugođaj ovisno o tome koji stil uređenja vlada prostorom.

Miris Shabby svojim će se slatkastim notama idealno uklopiti u interijere koji odišu onom poznatom toplinom doma. Rustic je savršen odabir za sve prostore koji pričaju o nekim minulim vremenima, dok će posljednji u nizu, Boho, idealno prožeti prostorije doma onih koji vole jednostavnost, prirodnost i spontanost.

Foto: Darko Mihalić

Foto: Darko Mihalić

Foto: Darko Mihalić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije