SURADNJA NA POMOLU

Kanye West mogao 
bi postati produkt dizajner i raditi za Ikeu

kanye west
Foto: Promo fotografija
16.03.2016.
u 08:30

Svestrani američki reper, suprug ništa manje slavne Kim Kadrdashian uhvaćen je u neslužbenom posjetu sjedištu švedske tvrtke u Älmhultu

Američki reper, producent i modni dizajner Kanye West, ako je suditi po onoj ‘gdje ima dima, ima i vatre’, uskoro bi mogao lansirati kolekciju namještaja sa svojim potpisom! Naime, West je prije nekoliko dana viđen u Älmhultu u Švedskoj gdje se nalazi sjedište Ikee.

I ne bi nitko ništa znao da ga netko od lokalnih fanova, odnosno zaposlenika tvrtke nije slučajno ugledao, fotografirao i sve objavio na društvenim mrežama. Sumnja o potencijalnoj suradnji još je i veća kad se zna da švedski brend često najavi kada mu u goste u središnjicu dođe netko iz svijeta slavnih.

Älmhult je inače gradić od 10-ak tisuća duša u kojem se rodio Ingvar Kamprad, osnivač Ikee, u kojem je otvorena prva trgovina i u kojem se danas nalazi cijeli jedan ‘Ikea kvart’ sa zgradom uprave, dizajnerskim i fotostudijem, muzejem Ikee, testnim laboratorijem..., no ne ide se tamo iz SAD-a samo u turistički posjet. Sve što je tamo oduševilo je superpopularnog Westa koji je na Twitteru komentirao:

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

– Super sam inspiriran svojim posjetom Ikei danas. Zaista nevjerojatna tvrtka. U glavi mi se sada roji niz mogućnosti.

Glasnogovornik Ikee Jakob Holmstrom na pitanje o mogućoj suradnji kazao je da će “vrijeme sve pokazati”.

Inače, kreativni Amerikanac dotaknuo se dizajna još 2005. godine kada je lansirao svoju prvu kolekciju odjeće, a surađivao je s Nikeom, Louis Vuittonom, Adidasom... U pravilu, sve što on plasira pod svojim imenom ima golem tržišni uspjeh pa nema sumnje da bi isto bilo s namještajem i dekorima.

>>Slavni rocker Lenny Kravitz lansirao svoju prvu kolekciju namještaja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije