Svijet noviteta

Kalendar s kojim vrijeme kao da je stalo

kalendar
othr
17.02.2017.
u 08:00

Ovaj kalendar potpuna je suprotnost suvremenoj tehnologiji.

Svatko od nas katkad požežli pobjeći od svih čari suvremene tehnologije i vratiti se u vremena kad datum i sat nisu bili toliko "bitni". Iako je to nemoguće, iz tvrtke OTHR predstavili su zanimljiv kalendar koji predstavlja neko prošlo vrijeme. Riječ je o "Perpetuum Calendar", kalendaru kojeg ćete moći koristiti bez roka trajanja. Naime, stvoren je na principu perpetuum mobile-a, koji nikad ne prestaje s radom. Kalendar se pomiče ručno, ovisno o tome u kojem se mjesecu nalazimo, a za dizan je zaslužan španjolski studio Yonoh. Sastavljen je od plastike i 14-karatnog zlata, a izrađen je pomoću 3D tehnike printanja. Za ovakav jedinstveni kalendar morat ćete izdvojiti 470 $.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije