samo u subotu

Kako odabrati kamin, personalizirani detalji za dom, vila na Braču s krevetom u kojem je spavao car... Sve to čeka vas u novom broju Livinga

Foto: Shuttershock
1/7
03.10.2019.
u 07:41

Jedan od trendova koji je na tronu posljednjih nekoliko sezona svakako je kamin. Na drva, električni, na plin pa čak i samo konzola koja glumi kamin vizualno je središte na kojem se temelji uređenje doma. Sve o kaminima potražite u subotu u Livingu, uz Večernji list

Što za vaš znači dom? Sigurno se ne radi o omiljenoj fotelji ili novom tepihu, već o ljudima s kojima ga dijelite i emocijama koje u vama budi taj prostor. Sigurnost, sreća, opuštenost, toplina... Ukratko – dom.

Naravno, kad su zadovoljeni ti preduvjeti da bi neko mjesto uopće moglo nositi ime dom, počinje onaj kreativni proces, uređenje, pri kojem smo često u raskoraku između želja i mogućnosti. Ali neka vas to ne obeshrabri.

Foto: Shuttershock

Sve što vam treba je doza kreativnosti (evo nas, tu smo) i inspiracije (opet mi) i prve vizure doma po vašoj mjeri ubrzo će se početi nazirati. Govoriti o uređenju doma, odnosno interijera, a ne spomenuti trendove nemoguće je. Pa eto, jedan od trendova koji je na tronu posljednjih nekoliko sezona svakako je kamin. Na drva, električni, na plin pa čak i samo konzola koja glumi kamin vizualno je središte na kojem se temelji uređenje doma. Kako počinje sezona grijanja, logično je pogledati kakve kamine imamo na raspolaganju.

Da vam ne pokvarim užitak, reći ću samo – odlične! A jednako moćan superlativ odnosi se i na ideje za uređenje prostora koje je odabrala Maja Posavec. Ovaj put nadmašila je samu sebe, sve s njezine liste poželjet ćete u domu. Ako pak volite svemu dati svoj pečat, personalizirani dodaci oborit će vas s nogu, kao i prijedlozi za najcool darove s potpisom kreativne genijalke Jane Blažević. No, da ne ispadne da sam od onih koji svoga konja hvale, pozivam vas da se s Livingom upustite u avanturu iz koje ćete, jamčimo vam, izići puni dobrih ideja!

Ps. pogledajte što o kaminima, interijerima i spavaćim sobama kažu naše poznate dizajnerice Mirjana Mikulec, Indira Levak i Mia Lučić:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije